Arrangementer


Arrangementer udbudt af BrainsBusiness:


title
DronesBusiness - the new drone regulation
26. oktober 2016

This meeting will focus on the new drone regulation and you will be able to get an answer to the questions you might have. We will also present a case concerning the impact of the new regulation in "real life".
title
Smart City Expo World Congress
15. november 2016 - 17. november 2016

Gå ikke glip af årets største Smart City-event - verdenskongressen i Barcelona!
Her samles industri, forskere, byudviklere, fremtidsforskere; ja, kort sagt alle, der har interesse for udviklingen af smarte byer nu og i fremtiden - og her er BrainsBusiness naturligvis med!

Arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere:


title
Hils på robotterne Robert og Melvin hos LT Automation
28. oktober 2016

Kom med til en spændende præsentation af Robert (genoptræningsrobot til sengeliggende patienter) og Melvin (robot til af- og påtagning af bukser) hos LT Automation. Virksomheden er kåret som årets iværksættervirksomhed inden for velfærdsinnovation.
title
Bliv klar til EU´s nye persondataforordning
3. november 2016

EU´s persondataforordning for it-ansvarlige: Opgaver, ansvar og teknologiske muligheder.
EU''s kommende persondataforordning får konsekvenser for langt de fleste virksomheder og organisationer, når den træder i kraft 14. april 2018, og det er på høje tid at komme i gang med arbejdet.
title
Raspberry Pi - historien bag, overblik over platformen og dens anvendelse
3. november 2016

Ved dette arrangement i InfinITs fokusgruppe for Embedded Systems Engineering får vi besøg af Professor of Computing and Raspberry Pi co-founder: Alan Mycroft - Computer Laboratory, University of Cambridge, som vil fortælle om historien bag Raspberry Pi, give et overblik over platformen og tale om dens mange anvendelser.
title
Udviklingsforløb for indlejrede systemer
22. november 2016

Dagens tema knytter sig til en konkret case, som bredes ud på seminaret og anvendes som grundlag for en nærmere drøftelse af mere generelle problemstillinger i virksomheder, som udvikler indlejret software. Desuden beretter Grundfos om sin platform for produktudvikling.

Arrangementer udbudt af vores internationale samarbejdspartnere:
Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune