Arrangementer


Arrangementer udbudt af BrainsBusiness:


title
Projektledernetværk - kick-off møde
1. juni 2016

BrainsBusiness’ succesfulde projektledernetværk starter et nyt forløb efter sommerferien – og der er nu åbent for nye medlemmer. Du får nu chancen for at blive en del af et unikt og eksklusivt netværk specielt tilegnet projektledere fra nordjyske IKT-virksomheder.
title
Opstartsmøde - User Experience netværk
2. juni 2016

Bruger af it-systemer og produkter med it bliver mere og mere kræsne. Teknologierne i dag kan designes, så de ikke bare er nemme at bruge, men også sjove, inspirerende, motiverende og det kan være en afgørende faktor for brugere i forhold til valg af leverandør eller produkt.
title
Fremtidens Vækstpotentiale – Internet of Things
7. juni 2016

Vores samfund i dag udvikles med exceptionel fart. Vi vil i de kommende få år opleve intet mindre end en revolution inden for connectivity af almindelige "døde ting", som vil betyde en mængde af data, som vi endnu ikke har set magen til. Internet of Things (IoT) er den næste revolutionerende it-bølge, som er over os.
title
Google Adwords
7. juni 2016

Vi sætter fokus på, hvordan arbejdsdagen er som relativ ny Adwords manager og som erfaren med flere år som Google Adwords manager.

Arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere:


title
Succes Online Summit
2. juni 2016

Den digitale udvikling stiller konstant nye krav til virksomheder. Derfor inviterer BusinessAalborg, Google, IVÆKST, FDIH m.fl. nu til Succes Online Summit.
title
BizMedia Design ´16 - Platforme og Co-Creation
9. juni 2016

Torsdag d. 9 juni holder Aalborg Universitet - Institut for kommunikation - konferencen BizMedia Design ’16, der i år stiller skarpt på en tendens, som vinder mere og mere indpas - nemlig design af platforme for innovation og co-creation.
title
WWDC16
13. juni 2016

Apples STØRSTE, årlige event - World Wide Developer’s Conference - er lige om hjørnet, og du skal med!

Arrangementer udbudt af vores internationale samarbejdspartnere:
Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune