Arrangementer

Arrangementer udbudt af BrainsBusiness:

title
Industri 4.0: Møde 1 - Parathed, potentialer og udbytte
25. januar 2018

Ved første møde i vores temarække om Industri 4.0 sætter vi fokus på, hvad det kræver af virksomheden at være parat til digitalisering; hvilket forretningspotentiale det medfører, og hvordan IT-virksomheder kan føre produktionsvirksomheder gennem en vellykket digitalisering af processer og produkter.
title
Få succes med customer experience
25. januar 2018

Digital succes gennem bedre brugeroplevelser:
Fremtidens kunder skal vindes med den bedste kundeoplevelse. Sådan kommer du i gang med at give bedre oplevelser til din kunder og brugere.

NB: Arrangementet afholdes i København
title
Design Thinking 1 - Sæt retning på din udvikling med Design Sprint
1. februar 2018

Vi gentager nu successen fra foråret 2017 og udbyder en ny temarække om Design Thinking. Denne gang med fokus på metoden Design Sprint som et hurtigt og konkret værktøj til at sætte fart på designprocessen og inddrage design thinking i virksomhedens forretningsstrategi.
title
Kom med bag kulissen i udviklingen af fremtidens interaktionsdesign
12. februar 2018

Interaktionsdesign, User Experience, softwareinnovation og digitaliseringsprocesser - arbejder du i spændingsfeltet mellem digitale produkter og processer og bruger- og forbrugerbehov, har du nu muligheden for at få et unikt hands-on indblik i den seneste forskning på området.
title
Industri 4.0: Møde 2 - Hvordan bliver medarbejderne klar til virksomhedens digitalisering?
1. marts 2018

Hvordan forbereder man virksomhedens medarbejdere på en digitaliseringsproces - og hvilken indvirkning har digitaliseringen på medarbejdernes arbejdsopgaver og arbejdsmiljø? Det er nogle af de spørgsmål, vi sætter fokus på ved det andet temamøde om Fremtidssikring af produktionsvirksomheder via digitalisering
title
Design Thinking 2 - Sæt fart på din innovation med Design Sprint
15. marts 2018

Tid er en knap ressource, og ideer bliver først for alvor til innovation, når de kommer på markedet med værdi for brugerne. På dette møde får du praktiske eksempler på, hvordan virksomheder bruger prototyper og brugertest til at sætte hastigheden op. Du vil desuden få en kort introduktion til Design Sprint som metode samt et par erfaringer med metoden i praksis.
title
Design Thinking 3 - Prøv et Design Sprint i praksis
12. april 2018

Kom med på denne workshop og prøv et intensivt Design Sprint hands-on. Sprint Facilitator Emil Frost fra design- og innovationsbureauet 1508 guider dig igennem elementer som Ideation, Dot-voting, Sketching, Prototyping og User Testing.
title
Industri 4.0: Møde 3 - Workshop: Det optimale samarbejde mellem produktionsvirksomhed og teknologileverandør
17. april 2018

Det tredje møde i vores temarække om Industri 4.0 har form af en workshop, hvor produktionsvirksomheder og teknologivirksomheder i fællesskab samarbejder om at løse en konkret digitaliseringsudfordring.

Arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere:

title
Modern Marketing Circus 18
26. januar 2018

Deltag i årets største event om modern marketing - Som medlem af BrainsBusiness kommer du med til specialpris.
title
Digital Vækst - Fra Buzzword til Business - Aars
31. januar 2018

Har du behov for at få afmystificeret buzzwords som Industri 4.0, Smart Production og Big Data? Er du optaget af at udnytte de digitale og teknologiske potentialer til at drive en mere effektiv forretning? Så er Digital Vækst – fra Buzzword til Business din mulighed for, at blive klogere på, hvordan digitaliseringen har betydning for dig og din virksomhed.
title
Future Briefings 1: Optimér supply chain management via blockchain
8. februar 2018

Kom til Future Briefings og få indsigt i den nyeste viden om blockchain og overblik over de første danske resultater med konkret anvendelse af teknologien.
title
Mobile World Congress 2018 - Kom med på den danske stand
26. februar 2018 - 10. marts 2018

Eksportrådet og IT-Branchen samler for tredje år i træk en dansk stand på Mobile World Congress i Barcelona. Her er en unik mulighed for at fremvise jeres teknologier og bygge værdifulde kontakter til kunder og leverandører fra hele verden.
title
Branding-, marketing- og salgsbootcamp
22. marts 2018 - 11. april 2018

Vækst igennem Social Media! Lær nyt, bliv inspireret og arbejd fokuseret i 2+2 dage.

Indhold: Målgrupper og digital strategi - brænd igennem på video - optag og rediger video med din telefon eller tablet - salg igennem LinkedIn – vækst igennem Facebook.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune