Arrangementer 2019

 
Husk, at du som medlem af BrainsBusiness også kan deltage i alle it-forums arrangementer på lige vilkår med deres medlemmer

> Se it-forums arrangementskalender 


 

title
Bliv klar til den nye ferielov - Aalborg
25. april 2019

Den nye ferielov træder i kraft den 1. september 2020 og alle virksomheder bliver omfattet af denne – vær sikker på at du er klar!
Vi vil gerne hjælpe dig og har i denne forbindelse allieret os med Beierholm, som bringer deres eksperter i spil og trækker de væsentligste linjer frem om, hvad du skal være opmærksom på.
title
Skab forretning med FN's verdensmål/Generalforsamling 2019 - Aalborg
30. april 2019

FN's verdensmål åbner op for et marked på 12 billioner dollars på verdensplan - men hvordan får danske virksomheder en bid af kagen? Det er temaet for dagens program, som efterfølges af årets generalforsamling i BrainsBusiness.
title
Anvend data til at sikre din investering – både i mennesker og maskiner - Aalborg
7. maj 2019

På dette arrangement kan du blandt andet høre mere om, hvordan data kan være med til at sikre dyre investeringer, både når der er tale om teknologiske, materielle og menneskelige ressourcer.
Få blandt andet svar på:
Hvordan kan man sikre den store mængde af data som en vindmølle producerer?
Hvordan kan data hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger omkring medarbejdere og kultur?
Hvilke opmærksomhedspunkter er der, når man benytter sig af algorithmic management?
title
Google I/O Extended 2019 - Aalborg
7. maj 2019

In 2018, we had the biggest Google I/O event in Europe - help us make the 2019 event even bigger!

Coming soon! The event Developers, Students, IT Managers, techies and Google enthusiasts all over the world have been waiting for: Get ready for Google I/O Extended 2019.

The event is organized by MapsPeople and BrainsBusiness.
title
Etik - et stærkt brand for fremtiden i nordisk perspektiv - Aalborg
8. maj 2019

Har du nogensinde overvejet, hvordan netop etikken differentierer den nordiske IKT branche fra konkurrenternes? Under oplægget introduceres du til Digital Disciplin, som det måske er på høje tide at blive bevidst om for dig, din virksomhed/arbejdsplads og ikke mindst – for din egen lokale, nationale og globale konkurrenceevne i relation til fremtidens overdådige og i nogle tilfælde grådige “Teknologiske Tag selv bord”.
title
Digital Disruption - Aalborg
9. maj 2019

Disruption er på manges læber i kraft af de digitale mediers potentiale – derfor stiller vi skarpt på begrebet digital disruption og vigtigere: hvordan vi kommer i gang.
title
Techtalk: Cyberangreb - Hvad sker der i Danmark og resten af verden? - Aalborg
10. maj 2019

Cyberangreb - vi kender alle udtrykket, men hvad dækker det egentlig over og hvordan påvirker det os her i Danmark og på globalt plan? Hvilke angreb kan vi opleve, hvem er det der angriber, hvad gør man ved det, og ved vi overhovedet, at de finder sted?

Det er nogle af spørgsmålene, vi sætter fokus på ved denne techtalk.
title
Codelab: Cyberangreb i praksis - hacking for begyndere - Aalborg
10. maj 2019

Kom med, når lektor i cybersikkerhed på Aalborg Universitet, Jens Myrup Pedersen, og specialkonsulent ved Rigspolitiets cyberafdeling NC3 (National Cyber Crime Center), Johnny Kirkelund Vestergaard, viser eksempler på, hvordan hacking foregår og slipper dig løs som hacker - bare rolig, det er alt sammen simuleret, og ingen kommer galt afsted.
title
Getting started in the video games industry - Aalborg
10. maj 2019

Want to know what’s going on in Aalborg, regarding game development? Dream of working with game development yourself? Wonder how to start up a games studio? Or just curious on the journey from passionate hobbyist to professional developer? Then this event is for you!
title
AI Means Business - Aarhus
22. maj 2019

Er du typen, der tænker “Robotterne stjæler vores jobs!” – “Skal selvkørende biler nu gøre vejene usikre?” eller “Så giver algoritmerne virksomhederne de svar, DE gerne vil have?”

– så er denne konference IKKE noget for dig!

Her sætter vi nemlig fokus på de forretningsmæssige muligheder, som anvendelsen af AI åbner op for – og ikke alle skræmmebillederne i stil med 2001: A Space Odyssey.

> Se arrangementer og kurser med medlemsrabat


 > Se arrangementer afholdt af vores medlemmer og samarbejdspartnere


 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune