Arrangementer


Arrangementer udbudt af BrainsBusiness:


title
Drones @ AAU
12. maj 2016

Vi starter et nyt fokusnetværk op med navnet Drones @ AAU. Første møde byder velkommen i netværket og byder på indsigt i forskningsområderne på AAU samt laboratoriebesøg.
title
Google I/O Extended
18. maj 2016

Magien fra verdens største udviklerkonference, Google I/O, vil kunne mærkes helt fra San Francisco til Danmark, når MapsPeople og BrainsBusiness slår dørene op for Google Code Lab, spændende sponsorstande og ikke mindst live streaming fra Key Notes i Shoreline Amphitheatre ved San Francisco.
title
Opstartsmøde - User Experience netværk
2. juni 2016

Bruger af it-systemer og produkter med it bliver mere og mere kræsne. Teknologierne i dag kan designes, så de ikke bare er nemme at bruge, men også sjove, inspirerende, motiverende og det kan være en afgørende faktor for brugere i forhold til valg af leverandør eller produkt.
title
Fremtidens Vækstpotentiale – Internet of Things
7. juni 2016

Vores samfund i dag udvikles med exceptionel fart. Vi vil i de kommende få år opleve intet mindre end en revolution inden for connectivity af almindelige "døde ting", som vil betyde en mængde af data, som vi endnu ikke har set magen til. Internet of Things (IoT) er den næste revolutionerende it-bølge, som er over os.

Arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere:


title
Succes Online Summit
2. juni 2016

Den digitale udvikling stiller konstant nye krav til virksomheder. Derfor inviterer BusinessAalborg, Google, IVÆKST, FDIH m.fl. nu til Succes Online Summit.
title
BizMedia Design ´16 - Platforme og Co-Creation
9. juni 2016

Torsdag d. 9 juni holder Aalborg Universitet - Institut for kommunikation - konferencen BizMedia Design ’16, der i år stiller skarpt på en tendens, som vinder mere og mere indpas - nemlig design af platforme for innovation og co-creation.

Arrangementer udbudt af vores internationale samarbejdspartnere:
Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune