Arrangementer


Arrangementer udbudt af BrainsBusiness:


title
BrainsBusiness Nytårskur 2017
12. januar 2017

Kom med til vores eksklusive nytårskur, hvor vi siger farvel til 2016 og goddag til 2017, som vi håber bringer endnu mere vækst til den nordjyske IKT-klynge. I får desuden mulighed for at prøvesmage et nordjysk produkt, som har gået sin sejrsgang over hele verden: Skotlander Rum!
title
Design Thinking 1 – Skab vækst med kundeorienteret udvikling
1. februar 2017

Vil du have et ledelsesværktøj, der gør dig i stand til at åbne op for nye markeder, identificere nye, effektive produktudviklings- og markedsføringsstrategier og, ikke mindst, undgå fejlinvesteringer i produkter og services, som kunderne alligevel ikke vil købe?

Så kom med, når vi sætter fokus på Design Thinking som vækstdriver i din virksomhed.
title
Mobile World Congress 2017
27. februar 2017 - 2. marts 2017

Skal du være udstiller på verdens vigtigste messe for mobilteknologi? Kom med på den fælles danske stand til særpris og bliv set af mere end 100.000 deltagere fra hele verden.
title
Design Thinking 2 – Udnyt din virksomheds kreative potentiale
8. marts 2017

Industriel designer, user experience-designer, servicedesigner, oplevelsesdesigner, innovationskonsulent... Alle disse medarbejdere rummer et kreativt potentiale, der kan udnyttes til at skabe yderligere vækst i din virksomhed.

Ved arrangementet her sætter vi fokus på, hvordan du skaber rammerne, så medarbejdernes potentiale kan udnyttes fuldt ud.
title
Design Thinking 3 – Konkrete værktøjer til praktisk anvendelse af Design Thinking
4. april 2017

Få erfaring med, hvordan du anvender Design Thinking i praksis i udviklingen af services, produkter, strategier, oplevelser mv.

Du får bl.a. lejlighed til at afprøve værktøjer til skitsering, kundeinvolvering, prototypeudvikling og test samt journey mapping.

Arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere:


title
UX in an agile environment
5. december 2016

During the past 10 years, agile development methodologies have been on the rise across the software industry, in particular SCRUM.

This theme meeting focuses on the challenges of UX/Agile interaction.
title
Logistikkens Dag 2016
6. december 2016

Den teknologiske udvikling åbner døren til nye muligheder og udfordringer. Men hvad er det for en teknologisk fremtid, virksomhederne står over for? Og hvad skal virksomhederne være opmærksomme på? På årets konference bevæger vi os ud i fremtiden – men ikke langt, for flere spændende teknologier venter lige om hjørnet.
title
DM16 - Konference om Digital Markedsføring
6. december 2016

Digital markedføring er meget mere end en Facebook-gruppe og en bannerreklame. DM-konferencen er stedet, hvor du får overblik og inspiration til at finde vej i internetjunglen.

Formålet med konferencen er at klæde dig på til at vælge mellem forskellige digitale medier på et kvalificeret grundlag. Du kan på forhånd sætte dig ind i dagens emner og koble dig på de emner, der passer til netop dine ønsker og behov.


Arrangementer udbudt af vores internationale samarbejdspartnere:


title
Connect2Capital
7. februar 2017 - 8. februar 2017

Connect2Capital is one of Sweden and the Nordics fastest growing events where investors and entrepreneurs go to meet, network, get inspired and do business. Situated right in the middle of entrepreneurial hubs Oslo and Copenhagen, Gothenburg is the perfect spot to converge upon for two eventful days filled of great opportunities.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune