Arrangementer 2019

 
Husk, at du som medlem af BrainsBusiness også kan deltage i alle it-forums arrangementer på lige vilkår med deres medlemmer

> Se it-forums arrangementskalender 


 

title
Den navigerende robot - Aarhus
27. august 2019

Hvordan bevæger robotter sig i det fysiske rum - og hvordan navigerer de gennem lokaler og omkring forhindringer?
Hvordan bliver robotter og mennesker bedre til at arbejde sammen - og hvordan kan erfaringen fra mennesker overføres til moderne robotsystemer?
Ved dette seminar sætter vi spot på den automation og styring, der er grundlæggende for robotters evne til at navigere i det fysiske rum - få indblik i forskningen bag og oplev forskellige robotter in action.
title
Netværksgruppe om B2B-salg - Aalborg
27. august 2019

Få den nyeste viden om trends, tendenser og effektive værktøjer for B2B-salg i vores nye netværksgruppe om B2B-salg. Gruppen faciliteres i samarbejde med en af landets førende forskere på området, Karina Burgdorff Jensen fra Aalborg Universitet.
title
AI Means Business - Aarhus
3. september 2019

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne i en række af Danmarks vigtigste brancher – og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel for såvel produktionsprocesser, produkter, slutbrugere og samfund.
title
Energidag 2019 - Aalborg
4. september 2019

Den nye klimamålsætning er 70 % reduktion af CO2 i 2030. Det er ambitiøst, men ikke umuligt. Det kræver innovation og samarbejde på tværs af hele sektoren - på tværs af el, gas og varme, på tværs af teknologier, systemer og aktører - fra energiproduktion, konvertering, distribution, lagring og levering til slutbrugerne.

Sammen med flere danske klynger, netværk og brancheorganisationer inviterer vi derfor til Energidag den 4. september i Aalborg.
title
ICT Proposers' Day 2019 - Helsinki
19. september 2019 - 20. september 2019

Due to our engagement in Infinit we have the opportunity to invite you to the annual
H2020 event where you get a chance to obtain extensive funding for both academic
research and industrial R&D activities.
title
Tech Celebration 2019 - Aalborg
10. oktober 2019

Tech Celebration stiller skarpt på både forskere, iværksættere og etablerede virksomheder indenfor IKT.
Kom med, når der inviteres indenfor til Tech Celebration 2019, hvor en perlerække af oplægsholdere vil give os et indblik i de mange fantastiske historier, der gemmer sig i det danske IKT-miljø.

Tilbud kun for medlemmer

 

title
En-dags Business Mission til Gate 21 - København
5. september 2019

Kom med på en spændende inspirationstur til Gate 21, hvor du får indblik i, hvordan danske kommuner anvender IoT og Smart City-løsninger - og inspiration til, hvordan dine produkter og løsninger kan komme i spil.
title
Find din næste samarbejdspartner i USA
16. september 2019 - 20. september 2019

Kom med på skræddersyet matchmaking-mission til New York City og Boston den 16.-20. september 2019. Formålet med missionen er at matche BrainsBusiness’ og it-forums medlemmer med amerikanske virksomheder og forretningspartnere indenfor smart city og cleantech.

> Se arrangementer og kurser med medlemsrabat


> Se arrangementer afholdt af vores samarbejdspartnere og medlemmer

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune