Arrangementer

Arrangementer udbudt af BrainsBusiness:

title
Design Thinking 3 – Konkrete værktøjer til praktisk anvendelse af Design Thinking
4. april 2017

Få erfaring med, hvordan du anvender Design Thinking i praksis i udviklingen af services, produkter, strategier, oplevelser mv.

Du får bl.a. lejlighed til at afprøve værktøjer til skitsering, kundeinvolvering, prototypeudvikling og test samt journey mapping.
title
Live pitches: De nyeste tendenser i den nordjyske IKT-industri
25. april 2017

Nordjysk IKT findes i dag over hele verden - og i rummet. Nye produkter og teknologier spirer og bobler, og samarbejde på tværs af virksomheder og universitet skaber innovation og vækst. Ved årets generalforsamling har vi inviteret fem fremstående virksomheder til at præsentere de nyeste tendenser inden for emnerne Industri 4.0, Smart City, Design Thinking, Game Industry og Fintech.
title
Succes via Silicon Valley
8. maj 2017

"The Silicon Valley way of doing business". Vi ved at det skal gå stærkt, og der skal arbejdes hårdt. Men hvad skal man ellers kaste sig ud i for at opnå succes i det unikke og hårdt konkurrenceudsatte økosystem i Silicon Valley? Og hvad er støttemulighederne for danske små og mellemstore virksomheder?

Arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere:

title
Game City Aalborg
13. marts 2017 - 21. april 2017

Deltag i GameCity Aalborgs Gamification innovationsforløb og få nye indspark til forretningsidéer og -tiltag.
title
Effektivt fokus på Tyskland - for ambitiøse virksomheder
28. marts 2017 - 4. maj 2017

Væksthuset inviterer dig hermed på netværkstur til Nordtyskland med ligesindede virksomheder, der ønsker at etablere kontakt til tyske virksomheder og samarbejdspartnere, eller de der vil optimere deres salg i Tyskland.
title
Seminar om publikumsinvolverende oplevelsesteknologier i events og sportsarrangementer
28. marts 2017

Invio indbyder til et halvdagsseminar og netværksarrangement om publikumsinvolverende oplevelsesteknologier. Seminaret byder blandt andet på indlæg om de nyeste trends fra Mobile World Congress – verdens største messe for mobilteknologier og en række veloplagte inspirationsoplæg fra eksperter på området.
title
Anvendelse af informationsteknologi i produkter
4. maj 2017

Informationsteknologi (it) er i voldsomt stigende grad noget, der indgår som en integreret del af snart sagt alle produkter fra hårde hvidevarer og droner til entreprenørmaskiner. På dette seminar vil vi sætte spot på, hvilke udfordringer dette giver for både virksomhed og underleverandører.

Arrangementer udbudt af vores internationale samarbejdspartnere:

title
Digitalkonferansen
29. marts 2017

Den digitale utviklingen skjer i rekordfart og digitaliseringen gjør at det hver dag samles inn enorme mengder data. De enorme datamengdene kalles også Big data.

Digin har samlet noen av Norges fremste eksperter innen dette området i flere bransjer. Kom og hør hvilke muligheter de mener dette kan gi for deg og din bedrift.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune