Arrangementer 2019

 
Husk, at du som medlem af BrainsBusiness også kan deltage i alle it-forums arrangementer på lige vilkår med deres medlemmer

> Se it-forums arrangementskalender 


 

title
Digitaliseringsledelse 2.0 - Hørsholm
18. december 2018

I takt med teknologiernes hastige udvikling ændres vores mulighed og organisationsformer sig drastisk. Men hvordan leder du den hastige forandring? Hvad er de strategiske holdepunkter? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

Særpris for medlemmer af BrainsBusiness og it-forum.
title
Nytårskur 2019
10. januar 2019

Kom med til årets netværksevent, hvor vi i fællesskab med it-forum fejrer 2018 og ser frem mod 2019. Dagen byder på et par festlige timer med udfordrende oplæg ved Kina-ekspert Christina Boutrup, bobler og godt til ganen - og masser af netværk og god stemning.
title
Minimesse om digitalisering - Aalborg
29. januar 2019

Kom med når Smart Production Lab på Aalborg Universitet, Made, House of Energy og BrainsBusiness inviterer indenfor til Minimesse

- Her vil du opleve, hvilke muligheder der er for at gøre din produktion digital, og du kan se både hardware- og softwareløsninger.
title
Find de IT-kompetencer, din virksomhed mangler
30. januar 2019

IT-erhvervet skriger på højtuddannet arbejdskraft med specialiseret viden. Vi afholder nu i samarbejde med IT-Branchen formiddagsmøde med fokus på, hvordan du får fat i de IT-kompetencer, netop din virksomhed mangler. Dagen byder på såvel indblik i lokale uddannelser med relevans for IKT-branchen, samt offshoring-muligheder for virksomheder, der søger specialiseret arbejdskraft.
title
Kick-off: UX-fokusnetværk
5. februar 2019

Vi starter nu, i samarbejde med Combine, et fokusnetværk om UX. Netværket henvender sig tli UX-medarbejdere i Jylland og afholder 4 møder årligt. Ved kick-off mødet diskuteres forskellige tilgange til UX, og temaer for årets sidste tre møder fastlægges.
title
Bliv udstiller ved Mobile World Congress 2019
25. februar 2019 - 28. februar 2019

Medlemmer af BrainsBusiness og it-forum får nu en enestående mulighed for at opnå international synlighed. TechNordic-projektet tilbyder nu medlemsvirksomheder at udstille på vores stand i den danske pavillon på Mobile World Congress i 2019.

> Se arrangementer afholdt af vores samarbejdspartnere


 

Arrangementer uden fastsat dato - udfyld interessetilkendegivelse på hvert enkelt arrangement og få besked, når vi har en dato

B2B-salg i en digitaliseret verden
B2B-salg i en digitaliseret verden


Den stigende digitalisering stiller nye krav til dine salgsstrategier, og dine kunder vælger dig i dag på helt andre parametre, end du måske tror. I BrainsBusiness sætter vi nu fokus på B2B-salg og dykker længere ind i, hvordan du som IT-virksomhed skal forstå og tilgå salg i dag – og vi vil skære igennem meget af den salgslingo, man som sælger ofte bliver bombarderet med.


IT-jura: Persondataforordningen sat i værk
IT-jura: Persondataforordningen sat i værk


Vi har haft fokus på at forberede os, inden den nye Persondataforordning træder i kraft den 25. maj. På den anden side af sommeren tager vi emnet op igen og får dykket ned i, hvordan det er gået siden ikrafttrædelsen, og hvordan man forholder sig, hvis man stadig ikke er med på alle områder.


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune