Arrangementer

Arrangementer udbudt af BrainsBusiness:

title
UX in practice: The latest methods from B&O and AAU
26. oktober 2017

In this next installment of our open thematic meetings on UX we are happy to present three experts from B&O and AAU: Tina Øvad and Lars Bo Larsen will talk about the latest methods for working with usability, UX and design in agile development, and Morten Lund will present the results of his newly completed PhD on the use of movement as a design component in user interfaces.
title
Digital Vækst - Fra Buzzword til Business - Aalborg
9. november 2017

Har du behov for at få afmystificeret buzzwords som Industri 4.0, Smart Production og Big Data? Er du optaget af at udnytte de digitale og teknologiske potentialer til at drive en mere effektiv forretning? Så er Digital Vækst – fra Buzzword til Business din mulighed for, at blive klogere på, hvordan digitaliseringen har betydning for dig og din virksomhed.
title
ICT Proposers' Day 2017: Your shortcut to Horizon 2020 funding
9. november 2017 - 10. november 2017

Join us for the main annual H2020 event and get your chance to obtain extensive funding for both academic research and industrial R&D activities.
title
Netværksmøde: IT-jura
28. november 2017

Vi relancerer nu vores temamøder om IT-jura. Møderne danner rammen for debat og erfaringsudveksling om udfordringer af juridisk art inden for IT-branchen.
title
Executive class - Design af nye forretningsmodeller
5. december 2017

Hvornår har du sidst sat fokus på din forretningsmodel og vurderet om der er behov for at forny denne eller orientere dig om hvordan andre opstiller deres forretningsmodeller? Vær med når MARCOD, BrainsBusiness og Business Model Design Center, AAU sætter fokus på netop dette.

Arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere:

title
Disrupt eller dø!
1. oktober 2017 - 30. oktober 2017

Gør din virksomhed klar til at møde fremtidens udfordringer. I oktober 2017 tager en flok innovative, nysgerrige og skarpe unge mennesker til Silicon Valley i San Francisco - og det kan din virksomhed blive en del af. Tag med til verdens mekka for innovation og IT, eller få en kvik studerende til at udfordre dig og din virksomhed.
title
GOTO Night: Machine & Feature Learning
25. oktober 2017

Join us for a GOTO Night with two great talks on Machine Learning with speakers Stefan Veistrup and Alexander Krog!
title
Digital Vækst - Fra Buzzword til Business - Frederikshavn
26. oktober 2017

Er du optaget af at udnytte de digitale og teknologiske potentialer til at drive en mere effektiv forretning? Har du behov for at få afmystificeret buzzwords som Industri 4.0, Smart Production og Big Data. Så er Digital Vækst – fra Buzzword til Business din mulighed for, at blive klogere på, hvordan digitaliseringen har betydning for dig og din virksomhed.
title
Future of Content Hackathon
27. oktober 2017 - 28. oktober 2017

The Future of Content Hackathon is your chance to hack how content is being created and monetised today. We will invite 60 journalists, hackers, designers and business model experts to join us for an intense session of ideation and prototyping.
title
Integrating Tourism & Business: New Directions and Trends
1. november 2017

Er du nysgerrig på, hvad der er på vej indenfor Big Data, Sociale medier, apps, Bots, etc. og hvilken indflydelse, det får på fremtiden indenfor erhvervs- og turismeudviklingen?

Dette og meget andet kan du høre mere om på konferencen ITAB’17 – Integrating Tourism and Business.
title
Computerworld Summit 2017: Digital Business - Secure Business
2. november 2017

Computerworld Summit 2017 sætter fokus på den digitale forretning, den sikre forretning og den fremtid, som din forretning skal mestre for at få succes.
title
Fleksibel, effektiv og samskabt sagsbehandling
2. november 2017

Seminarets fokus er bedre digital sagsbehandling. Vi mener, det er vigtigt, at sagsbehandlere får styring over sagsbehandlingssystemet – og ikke omvendt!
title
Nye stjerner på Institut for Datalogi
2. november 2017

Institut for Datalogi på AAU inviterer til reception i forbindelse med åbningen af SEAs nye afdeling i Cassiopeia-bygningen og afsløring af to nye stjerner på stjernevæggen med succesfulde spinoff-virksomheder fra instituttet.
title
Hack the outdoors
3. november 2017 - 4. november 2017

Data-driven tourism in North Denmark

Join us in the North of Denmark for an inspiring hackathon aiming to invent new possibilities for outdoor tourism.
title
Winter School on Signal Processing for Hearing Assistive Devices
6. november 2017 - 10. november 2017

Hearing assistive devices are ubiquitous. They include, for example, devices such as headsets for speech communication in noisy environments (air plane crews, emergency/rescue teams, combat soldiers, police forces, etc.), and hearing care systems, e.g. hearing aids and cochlear implants.

This winter school consists of lectures and exercises, to emphasize the key points of the lectures.
title
Fremtidens forbruger i det digitale Nordjylland
6. november 2017

Detailhandlen er udfordret af digitaliseringen, men det giver også nye muligheder. Den 6. november sætter vi fokus på Fremtidens forbruger i det digitale Nordjylland. Med baggrund i en undersøgelse af over 1.000 nordjyske detailhandleres regnskaber over de seneste 5 år tegner vi et billede af hvorledes det står til.
title
Eksportstart til Sverige – Elmia Subcontractor 2017 som døråbner
14. november 2017 - 17. november 2017

En af Eksportrådets vigtigste opgaver er at give danske underleverandører mulighed for at markedsføre sig i en international sammenhæng via fælles platforme. Ambassaden i Stockholm arrangerer derfor i samarbejde med CFU Center for Underleverandører en dansk fællesstand på Elmia Subcontractor 2017 i Jönköping.
title
Software – scenarier for value propositions og forretningsmodeller
7. december 2017

Seminaret omhandler teknikker og værktøjer, der kan hjælpe med at udvikle og vælge løsninger på grundlag af value propositions og tilhørende forretningsmodeller. Sådanne værktøjer har relevans for såvel iværksætteri som udvikling inden for eksisterende virksomhed.
title
Digital Vækst - Fra Buzzword til Business - Aars
31. januar 2018

Har du behov for at få afmystificeret buzzwords som Industri 4.0, Smart Production og Big Data? Er du optaget af at udnytte de digitale og teknologiske potentialer til at drive en mere effektiv forretning? Så er Digital Vækst – fra Buzzword til Business din mulighed for, at blive klogere på, hvordan digitaliseringen har betydning for dig og din virksomhed.
title
Mobile World Congress 2018 - Kom med på den danske stand
26. februar 2018 - 10. marts 2018

Eksportrådet og IT-Branchen samler for tredje år i træk en dansk stand på Mobile World Congress i Barcelona. Her er en unik mulighed for at fremvise jeres teknologier og bygge værdifulde kontakter til kunder og leverandører fra hele verden.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune