B2B-salg i en digitaliseret verden - Aalborg

Den stigende digitalisering stiller nye krav til dine salgsstrategier, og dine kunder vælger dig i dag på helt andre parametre, end du måske tror. I BrainsBusiness sætter vi nu fokus på B2B-salg og dykker længere ind i, hvordan du som IT-virksomhed skal forstå og tilgå salg i dag – og vi vil skære igennem meget af den salgslingo, man som sælger ofte bliver bombarderet med. 

Beskrivelse af møderækken:  

På møderne deltager en af Danmarks absolutte eksperter i salg, Karina Burgdorff Jensen, som vil starte en debat om, hvad B2B-salg er, og hvordan vi skal gå til det i dag. Karina sidder til dagligt på Aalborg Universitet og er en af kun to personer i landet, der forsker i salg. Hun vil afdække, hvorfor den traditionelle tilgang til salg ofte fejler i dag, og hvorfor information ikke længere er nøglen til succesfuldt salg.

Hun vil sætte barren højt for at arbejde med jeres salg på et nyt strategisk niveau i rammen af en digitaliseret verden. 

Vi vil komme til at arbejde case-orienteret og tage udgangspunkt i deltagernes egne salgssituationer og udfordringer på møderne, men dette første møde vil være en indføring.

Fakta om arrangementet

Dato:
26. november 2018

Tilmeldingsfrist:
22. november 2018

Tid:
09.00-12.00

Sted:
Nordkraft, lokale 10.14, Teglgaards plads 1, 9000 Aalborg

Pris:
Gratis for medlemmer af BrainsBusiness og it-forum. Ikke-medlemmer: DKK 500 ex. moms. No-show gebyr ved udeblivelse eller afmelding senere end kl. 12.00 den 23. november: DKK 500 kr ex moms.

Kontakt navn:
Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail:

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune