Digital Disruption - Aalborg

– når brugerperspektiv møder det digitale potentiale 

Disruption er på manges læber i kraft af de digitale mediers potentiale – derfor stiller vi skarpt på begrebet digital disruption og vigtigere; hvordan vi kommer i gang. 

Vi inviterer derfor til en spændende formiddag med konkrete og praktiske eksempler fra en lokal virksomhed, samt et oplæg om hvordan digitale forstillingskraft styrkes med animationsbaseret skitsering på nogle af byens designorienterede uddannelser. Og som noget nyt præsenterer vi Digital Disruption Battle, hvor to lokale disruption-eksperter diskuterer, hvad der skal til for at komme i et disruption gear.

Formiddagen er således en katalysator for virksomheder, der ønsker at arbejde med digital disruption ved at forstå deres brugere og det digitale medies potentiale for derved at opdage nye markeder og fremtidssikre sig selv i en digital tidsalder.

Dagens lineup består af kobling mellem forretningsfolk og forskere – alle med et fokus på operationalisering af digital disruption.

Battle-deltagerne er: 

Jannick B. Pedersen, CEO ved MoreFutures samt forfatter og oplægsholder om disruption 

Claus Rosenstand, Digital Hub Denmark, professor ved AAU & Digital Hub Denmark samt forfatter og oplægsholder om disruption 

Dagens oplægsholdere:

MapsPeople - 3 x disruption over 20 år
v/ 
Michael Gram, CEO ved MapsPeople 

Fra trykte kort til kortservices, fra kortservices til Google Maps og fra outdoor til Indoor. Om at sætte det rigtige hold og sørge for de rigtige ejere med perspektiv, kompetencer og muskler. 

Digital forstillingskraft i studenterdrevet innovation 
v/ Peter Vistisen – Adjunkt ved AAU, Phd i animationsbaseret skitsering 

Animationsbaseret skitsering rummer mulighederne for at undersøge og designe værdierne af nye teknologier. Peter vil i oplægget fortælle om metoderne og erfaringerne fra uddannelserne Interaktive Digitale Medier og Oplevelsesdesign. 

Program 

  • Morgenmad, registrering og netværk 
  • Velkomst 
  • Michael Gram 
  • Disruption Battle: Claus Rosenstand vs. Jannick B Pedersen 
  • Peter Vistisen 
  • Tak for i dag. 

Arrangementet afvikles af Institut for Kommunikation, AAU i samarbejde med Invio –Innovationsnetværk for Oplevelseserhverv og BrainsBusiness. 

> Tilmeld

 

 

Fakta om arrangementet

Dato:
9. maj 2019

Tilmeldingsfrist:
7. maj 2019

Tid:
Kl: 8.00 – 11:00 – registrering og netværk 8:00-8:30

Sted:
StartUp Café Aalborg, C. A. Olesens Gade 4, stuen, 9000 Aalborg

Pris:
Gratis, da arrangementet er en del af Internet Week Danmark. No-show-gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end den 8. maj kl. 12.00: DKK 500 ex moms.

Kontakt navn:
Stine Lund

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune