Energidag 2019 - Aalborg

Vi stiller skarpt på veje til 2050

Vejen til 2050 og de næste 50 % vedvarende energi i energisystemet kræver samarbejde.

Den nye klimamålsætning er 70 % reduktion af CO2 i 2030. Det er ambitiøst, men ikke umuligt. Det kræver innovation og samarbejde på tværs af hele sektoren - på tværs af el, gas og varme, på tværs af teknologier, systemer og aktører - fra energiproduktion, konvertering, distribution, lagring og levering til slutbrugerne.

Danmark står helt i front på rejsen mod at nå 100 % vedvarende energi i energisystemet - nu skal vi vise det.

Energidag 2019 sætter fokus på krydsfelterne. Hvor kan vi skabe samarbejde, innovation og nye teknologier? Og hvordan kan vi demonstrere og teste i stor skala, så omverdenen også kan se, at Danmark er i front.

Du skal deltage, fordi:

  • Du får den nyeste viden fra energibranchen leveret direkte fra flere hovedtalere, der bringer skarp viden fra forskning og erhvervsliv.
  • Energidagen skaber en platform, hvor vi kigger på muligheder for innovation, partnerskaber og finansiering, der kan lede os til fremtidens løsninger og en stabil, bæredygtig, fleksibel og intelligent energiforsyning.
  • Dagen sammensættes af hovedtalere, pitches, paneldebatter og involvering af de mange skarpe hoveder, der sidder blandt deltagerne.

> Se fuldt program og tilmeld dig på energidag.dk 

Fakta om arrangementet

Dato:
4. september 2019

Tid:
08.00-18.00

Sted:
Aalborg Kongres og Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg

Pris:
Deltagelse i Energidag 2019 er gratis for medlemmer af House of Energy og medarrangører (herunder BrainsBusiness og it-forum). Er din virksomhed/organisation ikke medlem, er prisen 500 kr. pr. deltager (opkræves pr. faktura efter konferencens afholdelse. No show-gebyr: 500 kr.

Kontakt navn:
Gitte Traberg Sørensen

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune