Executive kursus i design af nye forretningsmodeller

Hvornår har du sidst sat fokus på din forretningsmodel og vurderet om der er behov for at forny denne eller orientere dig om hvordan andre opstiller deres forretningsmodeller? Vær med når MARCOD, BrainsBusiness og Business Model Design Center, AAU sætter fokus på netop dette.

Den 5. december 2017 har vi afsat 12 intensive timer, hvor vi kun har fokus på design af innovative forretningsmodeller og strategier for fremtiden. Igennem forløbet kombinerer vi Business Model Canvas med andre innovative metoder og visuelle værktøjer.

Det er MARCOD og BrainsBusiness som inviterer til dette éndags-maraton, hvor der vil være rig mulighed for at møde kollegaer, andre visionære erhvervsledere fra den maritime branche og IKT verdenen, samt eksperter inden for forretningsudvikling og innovation fra AAU. Og du vil helt sikkert få mange nye kontakter, som kan være værdiskabende for din organisation.

Programmet er sammensat som en intensiv 12 timers workshop. Tempoet er højt og interagerende, og vi sørger for, at du får energi til hjernen med god forplejning. Når du går fra workshoppen, har du fået ny viden og erfaring med, hvordan du kan fortsætte arbejdet med forretningsudvikling gennem forretningsmodellering.

I løbet af dagen vil du blive præsenteret for innovative hands-on værktøjer til værdiskabelse på helt nye måder gennem forretningsmodellering, og derfor vil du efter eventen kunne bringe ny viden og metoder tilbage til din organisation.

Business Model Design Center, AAU, har arrangeret disse events inden for mange brancher og over hele verden. Vi er derfor rigtig glade for at kunne tilbyde jer og jeres kontakter at deltage og komme hjem med konkrete metoder til videreudvikling af forretningsmodeller i egen organisation og virksomhed.

Hvem henvender dette executive kursus sig til?

Innovative erhvervsledere, chefer fra kommunerne, strateger, innovationskonsulenter og forretningsudviklere i virksomheder og kommuner. Sproget vil primært være dansk, med enkelte præsentationer på engelsk.

> Se program for dagen her

> Tilmelding/betaling

 

          

Fakta om arrangementet

Dato:
5. december 2017

Tilmeldingsfrist:
15. november 2017

Tid:
10:00-22:00

Sted:
TBA

Pris:
Medlem af BrainsBusiness: 2.400 kr ex. moms. Medlem af MARCOD: 2.400 kr. ex. moms. Ikke-medlemmer: 3.100 kr. ex. moms.

Kontakt navn:
Iben Bondegaard Andersen

Kontakt e-mail:

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune