Executive class - Design af nye forretningsmodeller

Hvornår har du sidst sat fokus på din forretningsmodel og vurderet om der er behov for at forny den eller orientere dig om, hvordan andre opstiller deres forretningsmodeller?

Den 5. december 2017 har vi afsat 12 intensive timer, hvor vi kun har fokus på at forstå, designe og præsentere forretningsmodeller og strategier for fremtiden. Igennem forløbet kombinerer vi metoden Business Model Canvas med andre innovative metoder og visuelle værktøjer.

Du vil få rig mulighed for at møde kollegaer, andre visionære erhvervsledere fra den maritime branche og IKT verdenen, samt eksperter inden for forretningsudvikling og innovation fra AAU. Og du vil helt sikkert få mange nye kontakter, som kan være værdiskabende for din organisation.

 

I løbet af dagen vil du blive præsenteret for innovative hands-on værktøjer til værdiskabelse på helt nye måder gennem forretningsmodellering, og derfor vil du efter eventen kunne bringe ny viden og metoder tilbage til din organisation for at fortsætte arbejdet med forretningsudvikling gennem forretningsmodellering.

Business Model Design Center, AAU, som vi har hyret til at stå for dagen, har arrangeret disse events inden for mange brancher og over hele verden. Vi er derfor rigtig glade for at kunne tilbyde jer og jeres kontakter at deltage og komme hjem med konkrete metoder til videreudvikling af forretningsmodeller i egen organisation og virksomhed.

Hvem henvender denne executive class sig til?

Innovative erhvervsledere, chefer fra kommunerne, strateger, innovationskonsulenter og forretningsudviklere i virksomheder og kommuner. Sproget vil primært være dansk, med enkelte præsentationer på engelsk.

> Se program for dagen her

> Tilmelding/betaling

 

          

Fakta om arrangementet

Dato:
5. december 2017

Tilmeldingsfrist:
15. november 2017

Tid:
10:00-22:00

Sted:
Nordkraft, Kjellerups Torv 1, 9000 Aalborg, lokale 4.3.02

Pris:
Medlem af BrainsBusiness eller MARCOD: 2.400 kr ex. moms. Ikke-medlemmer: 3.100 kr. ex. moms.

Kontakt navn:
Iben Bondegaard Andersen

Kontakt e-mail:

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune