B2B-salg i en digitaliseret verden

Den stigende digitalisering stiller nye krav til dine salgsstrategier, og dine kunder vælger dig i dag på helt andre parametre, end du måske tror. I BrainsBusiness sætter vi nu fokus på B2B-salg og dykker længere ind i, hvordan du som IT-virksomhed skal forstå og tilgå salg i dag – og vi vil skære igennem meget af den salgslingo, man som sælger ofte bliver bombarderet med. 

På møderne deltager en af Danmarks absolutte eksperter i salg, Karina Burgdorff Jensen, som vil starte en debat om, hvad B2B-salg er, og hvordan vi skal gå til det i dag. Karina sidder til dagligt på Aalborg Universitet og er en af kun to personer i landet, der forsker i salg. Hun vil afdække, hvorfor den traditionelle tilgang til salg ofte fejler i dag, og hvorfor information ikke længere er nøglen til succesfuldt salg. Hun vil sætte barren højt for at arbejde med jeres salg på et nyt strategisk niveau i rammen af en digitaliseret verden.

 

Dato for første møde er nu fastlagt - 26. november 2018. Læs om arrangementet her.

 

Udfyld formularen til høre, hvis du er interesseret i at deltage i arrangementsrækken, så kontakter vi dig, når vi fastætter en dato for et møde og åbnet for tilmelding. (Interessetilkendegivelsen her udgør naturligvis ikke en bindende tilmelding til selve arrangementet). 

 

Fakta om arrangementet:

Dato: Efteråret 2018

Sted: Aalborg

Kontakt: Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail: kmp@brainsbusiness.dk 


Ved udfyldelse af formularen giver du BrainsBusiness lov til at kontakte dig pr. mail vedr. et fremtidigt arrangement med fokus på B2B-salg. Dine informationer vil kun blive anvendt til dette formål.


Interessetilkendegivelse

Fornavn Dette er et påkrævet felt.
Efternavn Dette er et påkrævet felt.
Stilling Dette er et påkrævet felt.
Virksomhed Dette er et påkrævet felt.
E-mail Dette er et påkrævet felt.
Er din virksomhed medlem af BrainsBusiness/it-forum/medarrangør? Dette er et påkrævet felt.
BrainsBusiness
it-forum
medarrangør
Nej

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune