IT-jura: Persondataforordningen sat i værk

Vi har ved tidligere arrangementer haft fokus på at forberede os, inden den nye Persondataforordning træder i kraft den 25. maj. På den anden side af sommeren tager vi emnet op igen og får dykket ned i, hvordan det er gået siden ikrafttrædelsen, og hvordan man forholder sig, hvis man stadig ikke er med på alle områder.

Udfyld formularen til høre, hvis du er interesseret i at deltage i arrangementet, så kontakter vi dig, når vi har fastsat en dato og åbnet for tilmelding. (Interessetilkendegivelsen her udgør ikke en bindende tilmelding til selve arrangementet). 

Om temarækken om IT-jura

I takt med, at den teknologiske udvikling springer fremad, oplever vi i IKT-erhvervet nye udfordringer i forhold til jura. Disse udfordringer spænder bredt fra alt fra cybercrime over licenser og IP til persondata.

Vores temarække om IT-jura danner rammen for debat og erfaringsudveksling om udfordringer af juridisk karakter indenfor IT og Tech.

I samarbejde med Advokatfirmaet Vingaardshus sætter vi niveauet højt og garanterer, at du bliver opdateret på de seneste nyheder indenfor det juridiske felt af IKT.

 

Fakta om arrangementet:

Dato: Efteråret 2018

Sted: Aalborg

Kontakt: Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail: kmp@brainsbusiness.dk 


Ved udfyldelse af formularen giver du BrainsBusiness lov til at kontakte dig pr. mail vedr. et fremtidigt arrangement med fokus på IT-jura. Dine informationer vil kun blive anvendt til dette formål.


Interessetilkendegivelse

Fornavn Dette er et påkrævet felt.
Efternavn Dette er et påkrævet felt.
Stilling Dette er et påkrævet felt.
Virksomhed Dette er et påkrævet felt.
E-mail Dette er et påkrævet felt.
Er din virksomhed medlem af BrainsBusiness/it-forum/medarrangør? Dette er et påkrævet felt.
BrainsBusiness
it-forum
medarrangør
Nej

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune