Minimesse om digitalisering - Aalborg

Kom med når Smart Production Lab på Aalborg Universitet, Made, House of Energy og BrainsBusiness inviterer indenfor til Minimesse

- Her vil du opleve, hvilke muligheder der er for at gøre din produktion digital, og du kan se både hardware- og softwareløsninger.

Minimessen er en unik mulighed for at se og opleve, hvordan produktionsvirksomheder, teknologileverandører og universitetet arbejder på at skabe fremtidens fabrikker og få et indblik i nogle af de eksisterende løsninger. 

Program

Velkomst ved Ole Madsen, AAU

Oplæg ved Casper Hansen, Technicon

Minimessen åbnes


Oplev bl.a.:

Digitale løsninger optimerer ikke bare produktionen, men giver også medarbejderne helt nye værktøjer til deres arbejde. Det gælder alt fra ledelsen, over ingeniørerne til produktionsmedarbejderne. På messen vil du således kunne opleve en række forskellige digitale løsninger.
 
Vi vil se på AAUs Smart Production Lab, som er en lille Industri 4.0-fabrik, som gør det muligt at arbejde med en integreret tilgang til automatisering, digitalisering og nye samarbejdsformer.
 
Der vil også være demonstrationer fra forskellige teknologileverandører af nye robotløsninger, IoT-løsninger, digitale tvillinger osv.

 

Fakta om arrangementet

Dato:
29. januar 2019

Tilmeldingsfrist:
27. januar 2019

Tid:
8.30-13.00

Sted:
Smart Production Lab, AAU

Pris:
Gratis for medlemmer af BrainsBusiness, it-forum, MADE og House of Energy. Øvrige: DKK 500 + moms. No-show-gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end 14. november kl. 12.00: DKK 500 + moms.

Kontakt navn:
Birgit-Johanne Andersen

Kontakt e-mail:

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune