Netværksmøde: Fokusnetværk for Administrerende Direktører

Næste møde i vores fokusnetværk for Administrerende Direktører bliver d. 29. november, hvor vi får besøg af Jesper C. Sort fra Business Model Design Center på Aalborg Universitet.

På mødet vil vi snakke om, hvordan man laver præstationsmåling i deltagernes virksomheder. Vi vil bl.a. sætte spot på spørgsmålene:

  • De fleste virksomheder anvender præstationsmåling på en eller anden måde, men hvilke tanker ligger der bag disse præstationsmål?
  • Er det branche-målene, som bliver brugt, er det de klassiske finansielle præstationsmål eller er det noget helt tredje?
  • Ambitionen med præstationsmål er de skal hjælpe værdiskabelsen i virksomheden, men hvor ofte gør de dette?

Jesper vil give et oplæg om emnet og sørge for, at vi får startet en god og dyb debat.

Arrangementet er åbent for medlemmer af BrainsBusiness' Fokusnetværk for Administrerende Direktører. Netværket optager nye medlemmer en gang om året. Kontakt Kasper Munk-Petersen på kmp@brainsbusiness.dk, hvis du er interesseret i at blive medlem.

Fakta om arrangementet

Dato:
29. november 2017

Tid:
15.00-17.00

Sted:
TBA

Kontakt navn:
Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail:

placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune