Robot Day - Matchmaking-frokost

Ved denne matchmaking-frokost sætter vi spot på de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med udvikling og anvendelse af robotter i produktionsvirksomheder. Arrangementet ligger i forlængelse af formiddagens seminar, men det er ikke en forudsætning at have deltaget i dette.

Under frokosten vil vi samle op på hovedpointerne fra formiddagens indlæg og i fællesskab diskutere potentielle initiativer og samarbejder, der kan bidrage til løsning af de udfordringer og potentialer, branchen står overfor, herunder:

  • hvorledes robotter og mennesker bliver bedre til at arbejde sammen
  • hvorledes erfaringen fra mennesker kan overføres til moderne robotsystemer.

Arrangementet afholdes af RoboCluster, DIH^2 og BrainsBusiness og er derfor gratis for alle. 

 


Innovationsnetværkene (heriblandt RoboCluster) videregiver virksomhedsoplysninger bl.a. virksomhedens navn, adresse og CVR-nummer til Styrelsen for Forskning og Uddannelses InnovationDanmark-database. InnovationDanmark-databasen bliver alene anvendt til statistiske og videnskabelige formål.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse vil efter anmodning fra tredjepart udlevere InnovationDanmark-databasen til statistiske og videnskabelige formål. Typisk er tredjepart andre offentlige institutioner (f.eks. universiteter og ministerier) og private konsulenter, der udfører en analyse- eller evalueringsopgave for en offentlig institution. Styrelsen for Forskning og Uddannelse kan oplyse om, hvem der har fået udleveret databasen til statistiske og videnskabelige formål.

Yderligere spørgsmål om InnovationDanmark-databasen kan rettes til Innovationsnetværkets sekretariat eller Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Fakta om arrangementet

Dato:
22. oktober 2019

Tilmeldingsfrist:
18. oktober 2019

Tid:
12.00-13.00

Sted:
Aalborg Universitet, Fibigerstræde 14, 9220 Aalborg

Pris:
Gratis, da arrangementet foregår i regi af RoboCluster og DIH^2. No-show gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end 21. oktober 2019 kl. 12.00: DKK 500.

Kontakt navn:
Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail:

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune