Robot Day - Robotter i produktionen - Aalborg

Koblingen mellem mennesker og robotter smelter mere og mere sammen. Dette ses tydeligt i moderne produktionsmiljøer, hvor robotter i stigende grad indtager nye roller for at assistere de ansatte i deres opgaver, men også for at løfte opgaven fra den ansatte og på den måde flytte mennesket mere ud af selve produktionsmiljøet. Med den seneste udvikling i robotteknologi åbnes der op for nye muligheder for agil produktion, bedre arbejdsmiljø og sikkerhed, og økonomisk vækst for små og mellemstore produktionsvirksomer.

I løbet af dagen vil vi både sætte fokus på, hvordan robotter og mennesker bliver bedre til at arbejde sammen, samt hvordan erfaring fra mennesker kan overføres til moderne robotsystemer.

Vi vil også stille skarpt på DIH² Open Call, som har deadline 31. oktober 2019. Hvis du sidder med spørgsmål eller udfordringer med ansøgningen, Fiware, DIH² eller andet i denne forbindelse, så er dagens event en fantastisk mulighed for at svar og hjælp.

Foreløbigt program:

Arrangementet afholdes ved AAU Smart Production Lab, og vi vil i løbet af programmet tage på en guidet rundvisning og demonstration af den teknologi, der arbejdes med her.

Arrangementet efterfølges af en matchmakingfrokost - tilmeld dig frokosten på siden her.

 

Arrangementet afholdes af RoboCluster, DIH^2 og BrainsBusiness og er derfor gratis for alle. 

 


Innovationsnetværkene (heriblandt RoboCluster) videregiver virksomhedsoplysninger bl.a. virksomhedens navn, adresse og CVR-nummer til Styrelsen for Forskning og Uddannelses InnovationDanmark-database. InnovationDanmark-databasen bliver alene anvendt til statistiske og videnskabelige formål.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse vil efter anmodning fra tredjepart udlevere InnovationDanmark-databasen til statistiske og videnskabelige formål. Typisk er tredjepart andre offentlige institutioner (f.eks. universiteter og ministerier) og private konsulenter, der udfører en analyse- eller evalueringsopgave for en offentlig institution. Styrelsen for Forskning og Uddannelse kan oplyse om, hvem der har fået udleveret databasen til statistiske og videnskabelige formål.

Yderligere spørgsmål om InnovationDanmark-databasen kan rettes til Innovationsnetværkets sekretariat eller Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Fakta om arrangementet

Dato:
22. oktober 2019

Tilmeldingsfrist:
18. oktober 2019

Tid:
09.00-12.00

Sted:
Aalborg Universitet, Fibigerstræde 14, 9220 Aalborg

Pris:
Gratis, da arrangementet foregår i regi af RoboCluster og DIH^2. No-show gebyr ved udeblivelse eller afbud senere end 21. oktober 2019 kl. 12.00: DKK 500.

Kontakt navn:
Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail:

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune