Salgsnetværk (B2B) – intromøde

BrainsBusiness starter nu et nyt fagspecifikt netværk, der stiller skarpt på B2B-salg! Kickoff for netværket er den 28. september. Her afholder vi et intromøde, hvor interesserede kan lære mere om programmet og møde andre interesserede, og netværket kan blive etableret. Netværket vil få en størrelse på 10-15 deltagere.

Netværkets formål:

Netværket vil fungere som et fokusnetværk med salgsprocessen som omdrejningspunkt. I netværket vil vi diskutere og arbejde med emner som:

  • Hvordan skræddersyr man sin salgsproces til den person, man sidder overfor?
  • Krydsfeltet mellem canvas-salg og teknisk salg.
  • Hvornår har man brug for en teknisk sælger? Og kan sælgeren blive for teknisk og overse andre detaljer eller helheden i salget?
  • Hvordan bygger man en god salgsstruktur op – i Danmark og i udlandet?
  • Hvilke modeller kan man arbejde med i forhold til aflønning, motivation og skalering?

Deltagelse i netværket er personlig, og erfaringsudveksling og fortrolighed i højsædet. Vi arbejder på at bygge en solid værktøjskasse op og vil i løbet af mødegangene invitere forskellige oplægsholdere for at sætte diskussioner i gang omkring salgsprocessen. Netværket vil få en størrelse af 10-15 deltagere, som mødes 4 gange årligt. 

Pris for deltagelse i netværket (bortset fra intromødet):

  • Medlem af BrainsBusiness: 500 kr. ex. moms pr. gang.
  • Ikke-medlem: 1.000 kr. ex. moms pr. gang.

Målgruppe:

Netværket henvender sig til medarbejdere i IKT-branchen, der arbejder direkte med B2B-salg eller som har ledelsesansvar i relation med salg.

Fakta om arrangementet

Dato:
28. september 2017

Tilmeldingsfrist:
25. september 2017

Tid:
09.00-11.00

Sted:
TBA

Pris:
Gratis for medlemmer af BrainsBusiness. Ikke-medlemmer 500 kr. ex. moms. No-show gebyr 500 kr. ex. moms ved framelding senere end 27. september 2017 kl. 12.00.

Kontakt navn:
Kasper Munk-Petersen

Kontakt e-mail:

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune