Indstillede kandidater til BrainsBusiness Award 2013


Her kan du se en oversigt over indstillede kandidater til BrainsBusiness Award 2013.

 

 

 

Kandidat:

Begrundelse for indstilling (uddrag)

2operate

2operate er en ung virksomhed, der har udviklet et unikt software-produkt til overvågning af mobilnetværk. Produktets uniqueness opstår, fordi man udnytter en stærk cocktail af nøglekompetencer fra den nordjyske IKT-branche. Virksomhedens stiftere har alle baggrund i teleklyngen men er software-udviklere/dataloger af uddannelse. Ved at udnytte teknologien Bayesianske net (kunstig intelligens, hvor AAU er har stået for en række forskningsmæssige gennembrud) gør 2operate teknisk data fra mobilnetværk tilgængelig for ikke-teknikere i f.eks. kunde-supporten. Dette medvirker til øget produktivitet hos operatøren. 2operate har i dag 4 kunder i Skandinavien og Baltikum og har i år fordoblet sin omsætning til knap 2 millioner danske kroner (seneste regnskab for 2012/13).

Agidon A/S

Ved sin agile tilgang til et skiftende marked har Agidon A/S skabt en markant profil og opnået stor anerkendelse. Blandt kunderne findes flere store internationale industri- og servicevirksomheder, der har valgt Hjørring-virksomheden som leverandør på grund af det skarpe fokus på procesoptimering. Agidon A/S formår at være innovativ og nyskabende tillige med en vedvarende vækst og har desuden etableret spin-off aktiviteter undervejs. Det innovative miljø er baseret på engagerede medarbejdere, som hver især bidrager positivt til den gode arbejdsplads i et uformelt miljø.

AM3D

AM3D er en yderst innovativ virksomhed, der er med helt fremme på verdensplan. Virksomhedens teknologi - der har tætte bånd til AAU's afdeling for Akustik - anvendes i en bred vifte af produkter - således også i verdens første høretelefoner med anvendelse af 3D-lyd. Blandt virksomhedens andre aftagere er også en række af verdens førende mobilproducenter, bilproducenter samt producenter af jagerfly.

AR Innovative

AR Innovative i Nørresundby indstilles for sin evne til at fremstille brugbar og enkel software, der kan spare tid og lette hverdagen for mange. Senest har AR Innovative udviklet og markedsført produktet NemTilmeld, der er en service, der gør det ekstremt let at håndtere tilmeldinger til alskens former for arrangementer.

AskCody

AskCody er en ny (2,5 år) lokal virksomhed, der er sprunget ud af en studerendes arbejde på AAU. I dag leverer AskCody indendørs navigations- og informationsløsninger, og er således totalleverandør af digitale wayshowing- og informationsløsninger, der gør det muligt med et kort på mobiltelefon at finde vej til lokaler og aktiviteter, booke lokaler og møder. Digitale møderumsskilte, oversigtsskilte, interaktiv receptionist og gæsteregistrering. Løsningen er platformsuafhængig og integrerer til kendte kalendersystemer samt kundespecifikke ønsker. De brugercentrerede løsningerne er kendetegnet ved både at være innovative, teknisk smarte og hurtige at ibrugtage. Således bidrages der hurtigt med høj værdi til kundens bygningsmasse, idet brugen af bygningerne bliver mere intuitiv og fleksibel (optimeres). Kunderne udgøres af uddannelsesinstitutioner, hospitaler, sundhedscentre, boligforeninger samt offentlig og privat virksomhed. De nuværende løsninger baserer sig på scanning af bar-codes med mobiltelefonen. AskCody er stærkt udviklingsorienteret; og indgår derfor blandt andet i et samarbejde med Institut for Datalogi på Aalborg Universitet, hvor der udvikles en løsning, der suppleres af wifi-positionering (infinITprojektet SmartCampus 3.0).

BLIP Systems
Det er imponerende, at de over mange år har fastholdt fokus på Bluetooth-teknologi, så de i dag, hvor den teknologi er væsentlig mere udbredt end da de startede, kan lave nogle innovative løsninger, der udnytter den store udbredelse, f.eks. til trafiktælling

 

Capana

Jeg indstiller Capana til Brainsbusiness Award 2013 fordi:

  • det er et nordjysk IT-firma der har vækstet enormt på få år. Gået fra 3 medarbejdere i 2003 til ca 90 i 2013
  • de beskæftiger sig med Business Intelligence, Revenue Management samt IT-Outsourcing
  • de hjælper kunder i hele verden indenfor brancher som Telekommunikation, Medier, Lægemidler, Retail mfl.

Og det hele er bygget på værdierne:

  • No matter what it takes, we must deliver on time and keep the customer satisfied.
  • To keep the customer satisfied, we must be good at what we do.
  • Enjoy what you do and have fun doing it!

"Capana is a privately held company with founders and employees as shareholders and over the years we have grown our business step by step to make sure that we don't jeopardize these core values."

CAREMAKER ApS

CAREMAKER er en Aalborg-baseret, international platform, som gør det supernemt at lave online indsamlinger til det, som betyder noget for den enkelte. Man kan samle ind til alt fra sociale projekter i U-lande til en nær vens kræftbehandling og alting derimellem. Det er nemt og sikkert at invitere familie og venner til at bidrage til de vigtige formål. Siden lanceringen i maj 2012 er der blevet oprettet mere end 2400 kampagner i Danmark, og tilsammen har de indsamlet mere end 3,2 mio. kr. CAREMAKER lanceres nu også i Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Tyskland og vil for alvor tage del i den crowdfunding-revolution, som er under opsejling. Udover at tilbyde en let tilgængelig, åben platform har virksomheden også introduceret en revolutionerende måde at bidrage til velgørende projekter på: "Giv Din Tid". Denne donationsmulighed gør det muligt for brugerne at tjene penge til indsamlingerne ved at udfylde spørgeskemaer, se reklamefilm, deltage i konkurrencer osv. På den måde får en eksternt tilknyttet virksomhed udført et stykke arbejde, og de betaler som result til indsamlingen. Herudover forbedres deres CSR-profil indirekte, da indsamlingerne som regel er til velgørende formål. CAREMAKER er de første til at tilbyde denne funktion.

Cego ApS
Spilvirksomhederne trives i Aalborg, og de er vokset og vokset og er nu på vej til at forsøge sig på det internationale marked.

CO2light A/S

Strategiplanen følges og selskabet er flyttet til Aalborg (opstarten i de små lokaler i Pandrup blev for lille). Ingeniørhus med eget design af LED-elektronik nu i Håndværkerkvarteret i Aalborg og produktion (robotter) i Østen, Polen og USA og med egne QC-folk ansat i udlandet. Med DTU testede/godkendte produkter buldrer "butikken" derudaf med ESKO energi-optimeringer, der giver kunderne mulighed for at få investeringerne i industrielle LED-løsninger dækket 100% af energi besparelsen. LED er jo i handlen "bare en pære", men for industrien kan en optimering både give direkte bundlinje og grøn profil, med cash-positiv effekt. CO2light indstilles til prisen, for anderledes metodestyret indgangsvinkel mellem forsyningsselskaberne og industrien via brugen af god nordjysk ingeniørviden, der således også giver flere arbejdspladser i det nordjyske. CO2light A/S står blandt andet bag nye eksportorienterede elektronikdesign til Afrika, med surge-protection, således at peak og strøm-udfald ikke ødelægger elektronikken.

Commotive

Den nordjyske ikt-virksomhed Commotive i Skørping er godt på vej til at blive endnu et guldæg for den yderst succesrige nordjyske iværksætter Mikael Jensen. Han har tidligere stået bag erhvervssucceserne JIM Telecom Europe og DanTrack, og med Commotive er han godt på vej til at gøre det igen. Commotive står blandt andet bag produktet Diims, der er et skoleeksempel på innovation forstået som udvikling af nye ideer og produkter ud fra kendt viden. Commotive indstilles for dens evne til at udvikle konkrete og brugbare ikt-produkter, der letter hverdagen og blandt andet gør livet surt for langfingrede tyveknægte.

CompanYoung

CompanYoung er en full-service medievirksomhed, som har specialiseret sig i unges adfærd på digitale og sociale medier.

 

CompanYoung nomineres for at have udviklet banebrydende sites for unge, der forenkler kommunikationsvejen mellem virksomheder og unge, der søger praktik– og elevpladser. CompanYoung formår at indsamle viden om unge til at udvikle, teste og kommunikere budskaber, der skaffer arbejdskraft, flytter holdninger og sælger varer.

 

CompanYoung er på ganske få år blevet Danmarks førende på viden om generation Y og formår hele tiden at videreudvikle teknologier, der kan indsamle nyttig data – og omsætte denne viden til brugbare medieløsninger, der gavner både virksomheder og unge.

 

CompanYoung er på få år vokset fra at være en virksomhed på 3, til nu at have 20 ansatte. Udover at yde kompetente medieløsninger og nyeste teknologi til kunder som MÆRSK, Deloitte, Bestseller og Wrist går CompanYoung også benhårdt efter at være Danmarks bedste arbejdsplads for unge.

 

CompanYoung nomineres især for deres sites Elevplads.dk, Fritidsjob.dk, Work.dk, Praktikservice.dk, Careerportal og STREMA, hvoraf sidstnævnte er et system udviklet med henblik på at dyrke de relationer, som skabes med potentielle unge på messer, til åbent hus-arrangementer eller igennem online annoncering på diverse medier og platforme.

Dataproces
Ny, spændende og hurtigt voksende virksomhed, der omsætter viden om dataprocesser og bruger Big Data til besparelser i en meget presset offentlig sektor. Den eneste virksomhed i DK, der bruger Big Data i praksis.
 

Doneco ApS

Doneco indstilles til BrainsBusiness Award 2013 på baggrund af deres innovative tilførsel af ny teknologi til bogføringsverdenen. Doneco har udviklet et online, cloud-baseret bogføringssystem der, som det eneste i verden, benytter kunstig intelligens til at automatisere processen af at bogføre bilag. Udnyttelsen af kunstig intelligens gør at systemet kan garantere en tidsreduktion i bogføringsprocessen på 30-40% i forhold til manuel indtastning. Doneco bringer bogholderiet ind i det 21. århundrede, hvor manuel indtastning bliver elimineret i bogføringsprocessen.

Siden 2010 har Doneco udviklet bogføringssystemet ”bogført”, og er kommet succesfuldt ud af beta test perioden start 2013. Donecos brugere tæller i dag flere af Danmarks største revisionshuse og revisionsforeninger, hvilket vidner om en virksomhed i kraftig vækst. Tilvæksten af kunder betyder at Doneco er begyndt at konkurrerer med de største spillere på markedet, og er allerede i gang med at kapre kunder fra dem.

Dorte Stigaard
Dorte Stigaard har gennem mange år arbejdet for at forbedre forholdene for og synliggøre det nordjyske IKT-miljø. Hun har dygtigt og engageret repræsenteret Nordjylland i utallige landsækkende it-råd og -nævn. Dorte er en troværdig, dygtig og utrættelig forsvarer for det nordjyske ikt-miljø.

Forlaget Edutasia - Jacob Fuglsang

Forlaget Edutasia har formået at skabe en platform - et forlag på en elektronisk platform, der har succes med at skalere e-learning.

GateHouse A/S

Gatehouse har gennem mange år formået at udvikle og konsolidere sig på markedet for GPS-tracking, både til skibe og lastbiler. De han endvidere investeret i store udviklingsprojekter for at løfte det nordjyske ITS-marked.

Green Click Media

Green Click Media har gennem sine snart 4 års eksistens udviklet sig til at være en bærende kræft i det nordjyske IKT-miljø – hvor virksomheden i dag har mere end 40 medarbejdere. I Green Click Media tænkes der hele tiden på udvikling og innovation, hvilket betyder at de produkter kunderne har mulighed for at få er blandt de bedste på markedet – det gør, at kunderne formår at tage markedsandele både nationalt som internationalt. I forlængelse af dette har Green Click Media kompetente medarbejdere, der med deres forskellige profiler er med til samlet at skabe en synergieffekt, som udvikler virksomheden konstant – hvilket skal være med til at gøre Green Click Media til den bedste arbejdsplads i Nordjylland. Ydermere har Green Click Media en CSR profil, hvor der i virksomheden er ansat folk med ADHD, familier med kræftramte børn bliver støttet og sidst men ikke mindst er Green Click Media også en aktiv medspiller i FANT – hvor fodbold skal føre til social forandring i Sierra Leone. 

Huge Lawn - Miracle Apps, Nordsøen Oceanarium, Center for Interaktive Digitale Medier, Animation Hub

Huge Lawn - Miracle Apps, Nordsøen Oceanarium, Center for Interaktive Digitale Medier, Animation Hub

Vi nominerer det nye innovative samarbejde mellem Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, app-udviklerhuset Huge Lawn – Miracle Apps i Aalborg og Center for Interaktive Digitale Medier ved Aalborg Universitet, for deres arbejde med det Shareplay-støttede projekt 'Augmented Reality Documentaries' (AR DOC). I et udviklings- og forskningssamarbejde har de tre organisationer vist, hvordan tre vidt forskellige virksomhedskontekster og disses faglige specialiseringer har kunnet bringe både nye produktformer til vejen, udforske et nyt agilt metodesæt, samt ikke mindst afprøve en nytænkende tværfaglig organisering af hhv. digital udvikling, oplevelsesorienteret formidling og anvendt forskning. Huge Lawn har i AR DOC projektet som de første i verden udviklet mobil augmented reality video optagelse, hvor der ikke blot er tale om live-view af berigede digitale lag, men hvor det digitale lag samtidigt også indlejres og optages i en videofilm på brugerens smartphone. Dette format afprøves som en ny og innovativ måde at skabe skift fra et 'tilskuerparadigme til et 'deltagerparadigme' hos oplevelses- og formidlingsinstitutioner som Nordsøen Oceanarium. Nordsøen Oceanariets særlige viden på området for faglig og oplevelsesorienteret formidling har resulteret i en succefuld afprøvning af formatet, hvor publikum nu inviteres til at blive dokumentarfilminstruktører under deres besøg, hvor augmented reality i app'en sørger for at de optagede film bliver beriget live med digitale effekter og karakterer. Ydermere har projektet skabt nye designprincipper for, hvordan attraktioner kan bruge allerede eksisterende fysiske miljøer på en ny og interaktiv måde, hvor publikum inddrages i formidlingen. AR DOC app'en lanceres til efterårsferien, og vil i den forbindelse stå centralt i Nordsøens markedsføring.

Industri-nyt, Lasse Thomsen

I et svært mediemarked har Industri-nyt.dk på bare ét år udviklet sig til at være hele den danske industris samlested. Erhvervsnyheder, vidensdeling, jobportal, markedsplads mm er kernen i hele det sociale medie, som selskabet i Hjallerup (med tidl. salgsdirektør hos Densit Anne Henningsen i spidsen) har udviklet sig til. Industri-nyt.dk er industriens samlede markedsplads.

 

Intelligent Systems

Intelligent Systems er en innovativ virksomhed, der har forstået at udnytte deres ekspertise på nye markeder. Således har de, med rødder i BrainsBusiness-innovationsprojektet Technology Roadmapping, videreudviklet ideer om anvendelsen af intelligent logistik i hospitalssektoren, hvilket har ført til projektet Intelligent Hospitalslogistik (IHL), der netop har modtaget 12,8 mio fra den nationale Markedsmodningsfond.

JCD A/S

Den bedste måde at forudsige fremtiden på, er ved at skabe den! Under denne devise sætter JCD nye standarder i branchen. Virksomheden forsøger vi ikke alene at møde verden som den ser ud i dag, men også som den vil være i morgen – og sætter alt ind på det. JCD er et it-hus i Aalborg, der dagligt håndterer komplekse it-løsninger for kunder i hele landet. Virksomheden skiller sig ud fra konkurrenterne på strategi, vækst og ikke mindst i sit syn på en verden i udvikling. It-branchens fagområder er under konstant udvikling. Hver dag smelter nye produkter sammen... Produkter integreres med, og bliver en del af virksomhedernes it– systemer. En nøgle til firmaets hoveddør er for eksempel ikke længere bare en nøgle. Det er også en adgangsbrik, der er integreret med ERP-systemet og har automatisk komme/gå-registrering, en alarmbrik eller et ID-kort med medarbejderbestemte adgangsområder. JCD integrerer systemer og fag på tværs af hinanden. Virksomheden leger med integrationen og har skabt en innovativ stemning i huset med plads til at afprøve gode ideer. JCD har udvidet med tre nye afdelinger netop for at imødekomme ovenstående – i dag arbejder virksomheden med syv forskellige fag-afdelinger. Siden 2010 er antallet af medarbejdere steget med 51% , og både organisationsstruktur og strategi er blevet ændret. JCD bidrager i høj grad til at omsætte viden til nye brugbare teknologier for virksomheder i alle brancher.

konXion

konXion indstilles til BrainsBusiness Award 2013 fordi de gennem de sidste 4 år har været medvirkende til at italesætte og skabe en helt ny branche og forretningsområde. konXion er en virksomhed, der beskæftiger sig med rådgivning, opbygning og videreudvikling af virksomheders tilstedeværelse på sociale medier, i særdeleshed Facebook. I løbet af de sidste to år har virksomheden udviklet sig kraftigt og placerer sig i feltet mellem IT-udvikling, kommunikation og markedsføring. KonXion er en af de eneste virksomheder i Danmark, der har specialiseret sig specifikt i kommunikation samt applikationsudvikling til de sociale medier. konXion er vokset fra 2 til 11 medarbejdere på de 4 år. konXion har i dag kunder over hele landet.

Lars Mathiassen

Lars er co-founder af Center for Process Innovation på Georgia State University. Lars har tidligere været professor på Institut for Datalogi på Aalborg Universitet og fungerer nu som gæsteprofessor ved Center for It-ledelse, Institut for Statskundskab på AAU. Lars forsker i udviklingen af informationstjenester og innovation af forretningsprocesser gennem IT samt facilitering af organisatoriske forandringsprocesser. Lars mener, at innovation kan ske som et mix af kompetencer, samarbejde og ​​state-of-the-art teknologier og metoder.

Made by Concept ApS

Made by Concept er en innovativ kreativ konsulentvirksomhed. Efter 8 måneder er flere i arbejde og kunder som Jack & Jones, Trip Trap, Orshade Europe etc.. Den klare mission er at få en nordjysk designvirksomhed på kortet. De vil være de bedste til deres felt! Virksomhedens kærneydelser er produktdesign og 3D-visualiseringer. Det nye koncept går ud på, at virksomheder kan hyre en ekstern designer for en begrænset periode eller til en enkelt opgave. Økonomisk er det bedre for de enkelte virksomheder, og ved at bruge konsulenterne som faste eksterne designpartnere opstår der stadig en tæt samarbejdsrelation. Made by Concept har indgået et tæt samarbejde med en kunde, der kan tage virksomheden op på et nyt internationalt niveau. Jeg indstiller virksomheden til BrainsBusiness Award, fordi Made by Concept går en lys fremtide i møde. Kunderne kommer fra alle dele af landet og ideen med at sammensætte flere konsulenter til en kundes opgave er fremtiden! Kunderne mener, at konceptet er langt mere optimalt end at ansætte en enkelt intern designer. Ved at vælge Made by Concept frem for at fastansætte en designer, får de et helt team af kreative designere, som kan sparre med hinanden.

 

MapsPeople

MapsPeople – tidligere Folia A/S – indstilles til BrainsBusiness Award 2013 på baggrund af deres innovative arbejde med anvendelse af Google Maps til digitale kortløsninger – både indendørs og udendørs. Virksomheden har de seneste år gennemgået en positiv udvikling: øgede markedsandele, flytning til nye lokaler i Nørresundby, udnævnelse til ’EMEA Partner of the Year 2012’ af Google Enterprises. Samtidig gav de nordjyske IT-virksomheder en unik mulighed for at få et kig ind i Googles udviklerevent ”Google I/O” ved et yderst velbesøgt streamingarrangement i maj.

Andreas Nyeboe Munk / MUNK Energy

Jeg indstiller MUNK Energy for deres rolle i stiftelsen af Dansk Center for Solenergi. De har om nogen skabt et samarbejde, der fremmer samarbejdet mellem virksomheder og vidensinstitutioner. Virksomhedens mission er at indsamle, fremme og udbrede viden omkring solenergi til danske institutioner, virksomheder og anlægsejere igennem en interaktion mellem det danske forskningsmiljøet og faglige aktører.
Virksomhedens vision 2013:
- Etablering af en årlig national solcellekonference med udgangspunkt i centerets videnspartnere med vægt på Aalborg Universitet og de dele af værdikæden, der årligt vurderes at være relevante.
- Etableringen af et nationalt Solar Real Life Lab, der indsamler data til brug for uddannelsesinstitutioner og Aalborg Universitet.
-Indsamle viden fra hele værdikæden omkring solcelleanlæg, og arbejde på rammer og normer for teknologien "solcelleanlæg" og sikre danske standarder.

Nebula

Nebula indstilles for sit kreative, crossmedia konferencedesign på Visionskonferencen 2013 arrangeret af HK Stat, Erhverv Norddanmark, Aalborg Universitet og Nordjyske Medier.

Visionskonferencen har til sigte at bære visionen om staten i Provinsen ind på Christiansborg med målet om at påvirke den politiske beslutningsproces til at have et mere flair sigte, når statlige arbejdspladser udflyttes til provinsen, så politikerne får fokus på et mere relevant match mellem statslige arbejdsopgaver og Regionernes relevante kompetencer. Nebula skabte med interaktive film og sociale medier en innovativ og kreativ ramme som kombinerede mindre nordjyske virksomheders IKT-kompetencer med behovet for at forene og synliggøre lokale og regionale politikere og interesseorganisationers budskab på landsplan - uanset politisk holdning og interesseforskelle. Designet gav plads til, at konferencedeltagere og offentligheden på lige fod kunne byde ind i en åben proces, gøre indflydelse og tage medejerskab på konferencen. Nebula er en sværm af små, kreative crossmedia virksomheder specialiseret i konceptuering af oplevelser, video, film, lyddesign, app-udvikling, spil og motivation, sociale medier og formidling. Nebula skaber trans- og tværmedielle oplevelsesdesign og arbejder på tværs af mennesker, medier og faggrænser på et fundament af co-creation, hvor individer, målgrupper og organisationer inddrages aktivt allerede fra udviklingsfasen af et koncept.

Spilnu.dk

Enestående succes på kort tid, mere end mange andre nordjyske it-virksomheder på basis af godt markedskendskab og købmandsskab.

Targit A/S

Targit A/S er en overordentlig innovativ virksomhed, der om nogen har formået at omsætte viden til forretning i global skala. Et tæt samspil med Aalborg Universitet og solide rødder i hovedsædet i Hjørring gør Targit A/S til en oplagt kandidat til årets BrainsBusiness Award. Virksomheden har netop taget førstepladsen i business intelligence-kategorien på Computerworlds Top 100 over danske IT-virksomheder og satser desuden internationalt med stor succes.

Tiger Media A/S
Tiger Media A/S indstilles til BrainsBusiness Award 2013, da de igennem et dedikeret og seriøst webarbejde for deres kunder er medvirkende til at fastholde nordjyske virksomheder og arbejdspladser. Dette sker igennem at bringe også de mindre virksomheder i oplandet ud på internettet med succes, således at det ikke kun er lokalsamfundet der omsættes varer til, men hele Danmark og sågar verden.

Tina Dam

Tina Dam er vendelbo med uddannelse fra Aalborg Universitet. Hun har sit virke med udgangspunkt fra LA, hvor hun bor til daglig. Efter en spændende tid som ansvarlig for udviklingen hos ICANN er hun nu freelance med en masse spændende projekter i støbeskeen.

Vision2Access

Stein fra V2A er blind, men det fraholder ham ikke fra at have uddannet sig og startet egen virksomhed indenfor brugervenlige hjemmesider. Han er den førende ekspert indenfor WCAG i Danmark. Med brug af hans viden vil mange offentlige hjemmesider bliver meget mere tilgængelige for den store del af DK's befolkning (ca15%), der faktisk har store udfordringer ift. brug af internettet.

 

Xtel A/S

Xtel er beviset på, at Nordjylland stadig kan være med helt fremme hvad angår mobilteknologi. Virksomheden var i 2010, 2011 og 2012 på Børsens gazelleliste, og medarbejderstaben er vokset støt. Kundeskaren tæller primært mobilvirksomheder, men Xtel leverer også ydelser til fx energibranchen og arbejder på at gøre sig synlig inden for velfærdsteknologi. I foråret 2013 åbnede Xtel et såkaldt ’Innovation Lab’, hvor medarbejdere – og også eksterne partnere – kan få testet innovative ideer.

 

 

> Se sidste års kandidater her


   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

AalborgSamarbejdet

Copyright © 2008-2014 BrainsBusiness ICT North Denmark