På Herrens Mark IV

 

Rasmus Ankersen


Rasmus Ankersen er tidligere cheftræner på FC Midtjyllands fodboldakademi, mental coach for ungdomslandsholdene i fodbold og en række andre topsportsfolk.

I den forbindelse har Rasmus undervist både landstrænere i sportens verden og ledere i erhvervslivet i sine metoder til at udvikle de psykologiske mekanismer, der skaber en vinder og et vinderhold.

 

Rasmus vil på konferencen holde et oplæg med titlen: Fra god til outstanding.

Han vil i løbet at oplægget inspirere til, hvordan en god virksomhed, et godt team eller en god leder kan flytte sig de to gyldne millimeter fra god til outstanding.

Han vil blandt andet lære dig at forstå dine succeskriterier, give dig metoder til at dræbe arrogance og selvtilfredshed og lære dig at skabe viljen til at ville vinde hver dag og hver eneste time.

 

Rasmus Ankersen er uddannet hos verdens førende præstationsudvikler, Anthony Robbins. Derudover er han tidligere redaktør for Magasinet Midtjylland og har skrevet artikler og klummer til en lang række dagblade og magasiner.


Rasmus har skrevet bogen "En vinders DNA", der afdækker psykologien bag nogle af verdens bedste sportsfolk. Desuden er Rasmus forfatter til "Leder DNA", som bygger på samtaler med 25 topledere. Senest har han udgivet bogen "Opdragelse af en vinder".

Praktisk information

 

Dato: 31. januar 2012

Tid: 8.30 - 17.30

Sted: Nibe Bryghus,

Bryggen 80c,

DK-9240 Nibe

Pris: Gratis deltagelse

(no-show gebyr 500,- DKK)

 

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er udløbet

 


 

> Forside

> Program

> Keynote Speakers

   > Rasmus Ankersen

> Workshopdeltagere

> Om På Herrens Mark IV

> Arrangører

> Transport og parkering

> Kontakt

     
 
 
     
   

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark