På Herrens Mark IV

 

Workshopdeltagere


Workshop 1: Storytelling

Thorkild Jørgensen (BlissArt & Story)

Thorkild Jørgensen har været i reklamebranchen siden 1986. Efter mange gode år som art director på en række reklamebureauer etablerede han reklamebureauet BlissArt & Story i 2003.

Thorkild Jørgensen vil give indblik i, hvorfor storytelling bør være en essentiel del af markedsføringen for de virksomheder, der ønsker at blive valgt af andre grunde end pris.

Læs mere om Thorkild Jørgensen her
 

Workshop 2: Pitch af salgsstrategier

Anders Bak Rasmussen (BLIP Systems A/S)

Anders Bak Rasmussen vil fortælle om BLIPs 4 års strategiplan, hvor målsætningen er at positionere BlipTrack™ som en af Europas 3 mest udbredte løsninger til måling af køre- og rejsetider i trafikken.

Læs mere om Anders Bak Rasmussen her

Bo Christensen (Nibe Bryghus)

Bo Christensen er bestyrelsesmedlem i Nibe Bryghus og har salgs- og markedsføringsaktiviteterne som sin primære funktion.

Bo arbejder derudover som vækstkonsulent i Væksthus Nordjylland, hvor han vejleder iværksættere samt små og mellemstore virksomheder indenfor forretningsudvikling, strategi, salg og markedsføring.

Læs mere om Bo Christensen her

Jesper Dahl Jeppesen (Danica Pension)

Jesper Dahl Jeppesen er chefkonsulent i Danica Pension. Jesper vil fortælle om, hvordan han med succes afsætter et komplekst produkt som pensionsordninger til firmaer.
Han har 20 års salgs- og rådgivningserfaring, bl.a. som salgsleder, pensionsrådgiver og assurandør.

Læs mere om Jesper Dahl Jeppesen her

Michael Bisgaard (Pikuseru og Public Republic)

Michael er kandidat studerende, iværksætter og CEO/CO-Founder i virksomhederne Pikuseru og Public Republic. Michael står for den daglige kontakt med kunder og har ansvar for salg og markedføringsaktiviteterne.

Læs mere om Michael Bisgaard her

Morten Ziwes (zentuvo Danmark)

Morten Ziwes er Adm. Direktør i zentuvo Danmark. Morten vil fortælle om, hvordan zentuvo differentierer sig som fotoleverandør, til en særdeles kriseramt branche; ejendomsmæglere.

Læs mere om Morten Ziwes her

Nicolaj H. Nielsen (CodeSealer)

Nicolaj H. Nielsen er serie-iværksætter og investor i adskillige start-ups (blandt andet Recon Instruments Inc., CodeSealer Aps, MotilityCount ApS).

Læs mere om Nicolaj H. Nielsen her

Peter Bager (TC Electronic A/S)

Peter Bager er CEO for TC Group International A/S - en dansk virksomhed, der udvikler, producerer, markedsfører og sælger audio-produkter i hele verden. Virksomheden omsætter for DKK 700 mio. årligt, hvoraf over 98 % er eksport.

Peter vil fortælle om TC Electronics transformation foranlediget af den digitale teknologiudvikling med kraftig produktsubstitution til følge.

Læs mere om Peter Bager her

 

Workshop 3: Mini Springboard

 

 

Oplev en vækstvirksomhed blive endnu mere skarp på deres forretningsstrategi.

 

Lasse Jensen fra CONNECT Denmark afholder i samarbejde med en særdeles spændende vækstvirksomhed et pre-springboard på denne workshop.

Virksomheden, Wexo Aps, arbejder med e-commerce, og målet for virksomheden er dels et øget salg på det danske marked med deres rådgivningsvirksomhed og produktion af webløsninger og online kommunikation og dels et ønske om at blive klar til at bevæge sig ud på det internationale marked.

Wexo overvejer, hvorvidt den skal fastholde en organisk vækst eller acceptere tilbud fra en investor med det formål at buste virksomheden.

På kort sigt har virksomheden planer om at løfte produktionen via en afdeling i Ukraine/Rusland med minimum 3 ansatte inden udgangen af 2012. Derudover planlægger virksomheden at skalere virksomheden bredt på det internationale marked med en engelsk version af deres high-end e-learningsplatform.

 

Fra Wexo ApS deltager Allan L. L. Buus, CEO.
 

Workshop 4: Webstrategi og websalg

Jakob Norgaard Mortensen (Net Image A/S)

Jakob Norgaard Mortensen er Chefkonsulent og Partner hos Net Image A/S. Jakobs hovedfokus er digital forretningsudvikling.

Succes med salg på nettet kræver: Stor synlighed, høj troværdighed, god digital service, 100% styr på logistik samt et intuitivt og lækkert design.Men hvordan kommer man i gang? Hvordan udvikler man en strategi for sin digitale kommunikation og salg? Har du en plan – eller bliver det bare til drømmerier?

Læs mere om Jakob Norgaard Mortensen her

Thomas Bro (Net Image A/S)

Thomas er forretningskonsulent hos Net Image. Thomas vil fortælle om Facebook pages for firmaer og de muligheder, der er for at tilpasse dem med for eksempel velkomst side, konkurrencer og integreret webshop. Thomas vil inddrage et par kunde cases blandt andet Hummel og Smartguy.

Han vil også fortælle om de muligheder, der er for at feede live indehold ind på ens eget site, fra eksempelvis Twitter, Instagram og Facebook.

Læs mere om Thomas Bro her

Praktisk information

 

Dato: 31. januar 2012

Tid: 8.30 - 17.30

Sted: Nibe Bryghus,

Bryggen 80c,

DK-9240 Nibe

Pris: Gratis deltagelse

(no-show gebyr 500,- DKK)

 

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er udløbet

 


 

> Forside

> Program

> Keynote Speakers

> Workshopdeltagere

> Om På Herrens Mark IV

> Arrangører

> Transport og parkering

> Kontakt

     
 
 
     
   

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark