Arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere

 

Status og valg i it-projekter
27. juni 2018

Det overordnede problem, InfinIT prøver at få belyst ved dette arrangement, er innovation og værdiskabelse i it-projekter, der er underlagt dynamik. Den stigende kompleksitet i projekter i dag gør det vanskeligere at træffe alle de rigtige valg ved projekters begyndelse: Man lærer undervejs.

 


 

Grøn omstilling og fremtidens digitale byer
27. juni 2018

Deltag på dette seminar for at få konkret indsigt i demonstrationsprojekter inden for grøn omstilling, og hør, hvordan vi sammen skaber et digitalt og fleksibelt energisystem. 

På dette seminar vil du:

  • Få præsenteret intelligente energiløsninger, som er i test 
  • Høre om erfaringer og fremtidige strategier for den bymæssige grønne omstilling gennem digitalisering 
  • Få mulighed for at blive en del at et større vidensnetværk.

 


 

Industrial use of drones at international level
August 2018 (nøjagtigt dato annonceres snarest)

Join us for a day with focus on drones as InnoDrone will gather drone developers, companies, researchers and industry actors from all over Denmark.


 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune