Arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere

 

Blockchains and databases - What is the difference?
25. april 2018

Have you heard about blockchains? Most of you will probably say yes but still have a hard time explaining what the term really is and what it does.
 


 

Tidskritisk indlejret software og udviklingsværktøjer
24. maj 2018

Vi afholder workshop (formiddag) og seminar (eftermiddag) i Aalborg. Workshoppen handler om dansk indlejret tidskritisk software. Seminaret om softwareudviklingsværktøjer. Det er valgfrit at deltage i det ene eller begge arrangementer.

 


 

Kursus: Arkitekturstyring
12. juni 2018-13. juni 2018

Kurset arkitekturstyring er for dig, der har behov for systematisk at styre sammenhængen mellem forretnings- og it-arkitektur for at understøtte forretningens behov. Det kan være arkitekturanalyse og -styring ifm. anskaffelse/udvikling af nye it-løsninger eller forvaltning af systemporteføljen.

OBS: Særpris for BrainsBusiness-medlemmer - NB: Angiv ved tilmelding, at du er medlem af BrainsBusiness

 

 


 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune