Bliv klar til EU's persondataforordning: It-opgaver, ansvar og teknologiske muligheder

Afholdes også i København d. 22. august

Med under et år til indførelsen af EU's nye persondataforordning er der mere end nogensinde behov for både indsigt og overblik.

For hvor stort bliver omfanget? Hvordan bliver den særlige danske fortolkning? Hvad er best-practice på området lige nu? Og hvordan lever du og din organisation bedst muligt i den nye persondata-virkelighed efter maj 2018?

Det er nogle af de emner, som bliver taget op på Computerworlds konference om EU's persondataforordning.

På denne konference får du desuden overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen og virksomhedens it-ansvarlige, ligesom du får indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe i en snarlig fremtid, hvor de nye regler er trådt i kraft.

Med udgangspunkt i Justitsministeriet, Datatilsynet og Digitaliseringsstyrelsens 1.300 siders vejledning kan du på konferencen desuden møde både jurister og praktikere.

På konferencen giver de deres bud på, hvordan du bedst muligt omstiller din organisation, så du med ro i sindet kan nå frem til maj 2018, hvor lovgivningen træder i kraft.

Konferencen henvender sig derfor til it-ansvarlige, projektdeltagere, projektledere og andre, som er involveret i arbejdet med at implementere EU's ny persondataforordning.

Bemærk: Vores tidligere konferencer om emnet har i flere tilfælde været udsolgt. Reserver derfor din plads i god tid.

Blandt oplæggene på dagens program finder du:

  • Praktiske erfaringer med forberedelse til forordningen v/Nis Peter Dall, partner, Bird&Bird
  • GDPR - Drift og praktik, uden panik v/Lars Bærentzen, direktør, Siscon
  • Gør IT-sikkerheden målbar så den kan prioriteres og effektiviseres v/Christian Schmidt, direktør, Draware

> Se fuldt program og tilmeld dig på Computerworlds hjemmeside

 

Fakta om arrangementet

Dato:
24. august 2017

Tid:
08.30-16.00

Sted:
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Margrethepladsen 1
8000 Aarhus C

Pris:
995 kr.


placeholder

 

Medlemskab betaler sig

Vores medlemsvirksomheder samt medlemmer af it-forum deltager i vores arrangementer gratis eller til reduceret pris.

Er I endnu ikke medlem, så meld virksomheden ind her - og spar penge allerede fra i dag. 

Se alle medlemsfordele her.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune