Arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere

 


 

Sprint:Digital - Din virksomheds vej til digital transformation
Uge 25 i Aalborg
Uge 21 i Aarhus 

Har du og har din virksomhed planer om at komme i gang med digitaliserin,g eller vil I styrke eksisterende digitale tiltag? Deltag i Sprint:Digital og kom fra idé til afprøvet koncept og handleplan på blot fem dage.

 


 

Future Mobility - Spot på fremtidens muligheder og udfordringer
23. maj 2019 i Aalborg

  • Hvad betyder nye enmands-transportmidler som elektriske løbehjul for fremtidens mobilitet i storbyer?
  • Hvordan kommer nye former for Mobility as a Service til at påvirke, hvordan vi ejer og anvender biler?
  • Og hvilken påvirkning har øget anvendelse af elbiler på vores elforsyning og forbrug?

Det er nogle af de spørgsmål, du kan få svaret på i løbet af DiCyPS' visionsdag 2019, som afholdes i samarbejde med InfinIT og Transportens Innovationsnetværk.

 


 

Cybersikkerhed i den maritime branche
27. maj i Aalborg

Den teknologiske udvikling i den maritime industri går hurtigere end nogensinde, online adgang til systemer og udstyr bliver mere almindeligt. Det skaber grundlag for at have et ekstra øje på datasikkerheden. Aalborg Maritime Newtork har inviteret en række specialister fra Center for Cybersikkerhed, Rigspolitiets NC3 enhed i Nordjylland og KNL Networks til at give et overblik af den aktuelle sikkerhedssituation og hvad man kan gøre. 

 


 

BizMedia Design '19 - Digital Innovation
3. juni 2019 i Aalborg

Temaet til dette års BizMedia Design konference er digital innovation og digitale oplevelser. Digital innovation er i stigende grad særdeles relevant for os alle, da emner som digitalisering, digital disruption og digitale oplevelser grundlæggende er i gang med at forandre mange forretningsområder. På årets konference vil vi derfor dykke ned i nogle af de mange facetter af digital innovation - set både fra et erhvervs- og et forskningsperspektiv.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune