Arrangementer udbudt af vores samarbejdspartnere

 

DI morgenmøde: Mangler I digitale kompetencer? Tag en lærling
27. februar 2019 i Aalborg

Der er stor efterspørgsel på it-kompetencer i danske virksomheder. En måde at få dækket behovet for it-kompetencer på er at tage en it-lærling. It-lærlinge kan indgå i arbejdet i alle typer af virksomheder inden for handel, service, industri og it.

 DI og DI Digital inviterer til morgenmøde, hvor du får en kort introduktion til det at have lærlinge og de arbejdsfunktioner, som de vil kunne indgå i.

 


 

Maritime Stars - Få din idé ud i verden
Deadline for ansøgning: 1. marts 2019

Står du klar med en ide, der vil styrke den maritime branche, så er MARCOD klar til at løfte dig og din forretning. MARCOD har skruet et træningsprogram sammen til landets bedste iværksættere med indbygget sparring, eksperthjælp og netværk. Der er fem pladser. En af dem kan blive din.

 


 

Digitalkonferansen
26. marts 2019 i Kristiansand

Årets tema: Hemmeligheden bag at anvende kunstig intelligens i praksis.
 
Facebook-chefen kommer, kommer du? Den norske klynge Digin arrangerer for 5. år i træk Digitalkonferansen - i den anledningen byder vi på et spændende program, hvor årets foredragsholdere vil fokusere på hemmeligheden bag at anvende kunstig intelligens i praksis.

 


 

Rohde & Schwarz Nordic EMC Seminar Tour 2019
28. marts 2019 i Aalborg

EMI and EMS are the primary considerations in the design of any product to ensure that it remains operational without disturbing surrounding environment and has the ability to withstand ambient interferences. Hence, designers and testers need to work closely to ensure EMC is considered at all development phases, to shorten the debugging time and rectify known issues with effective measures.

Once again, your Rohde & Schwarz Nordic EMC Team is happy to invite you to join our free-of-charge Nordic EMC Seminar Tour 2019 in Sweden, Denmark, Finland, Norway and Latvia.

 


 

Konference: “New horizons for Connecting Health – Artificial Intelligence and Entrepreneurship”
25.-26. april i København

Sæt kryds i kalenderen den 25. – 26. april 2019, hvor Danish Healthtech afholder konference i København. Konferencen byder på emner som kunstig intelligens (AI), cyber-sikkerhed, entreprenørskab og innovation samlet under titlen ”New horizons for Connecting Health – Artificial Intelligence and Entrepreneurship”. Formålet er at præsentere forskning inden for telehealth-området, at diskutere muligheder og barrierer mellem forskning og udvikling af teknologiprodukter. Forskere, klinikere og virksomheder mødes for at dele viden, bygge netværk og samarbejdsflader – i krydsfeltet ligger dét, der i fremtiden skal danne udgangspunkt for teknisk intelligente og brugervenlige telehealth løsninger. Netop hér findes uudnyttet potentiale for at udvikle nye produkter til gavn for patienter, samfund og for markedsudvikling. Du kan deltage i en eller to dage – begge dage byder på oplæg, paneldebatter, virksomhedsudstillinger og workshops.

 


 

Sprint:Digital - Din virksomheds vej til digital transformation
Uge 18 og 25 i Aalborg
Uge 12 og 21 i Aarhus 

Har du og har din virksomhed planer om at komme i gang med digitaliserin,g eller vil I styrke eksisterende digitale tiltag? Deltag i Sprint:Digital og kom fra idé til afprøvet koncept og handleplan på blot fem dage.

 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune