DronesBusiness

Formål

Aalborg Universitet er blandt de mest aktive deltagere I Danmark i forskning og udvikling af droner og droners anvendelser. Universitet har mere end 15 års erfaring med droner og vil i de kommende år kraftigt udvide forskningsaktiviteterne på området. Med initiativet DronesBusiness vil universitetet fokusere på forskning i droner på en række af de fagområder, hvor universitetet står stærkt og på et dedikeret samarbejde med danske og udenlandske virksomheder, der fremstiller, integrere eller anvender droner.

DronesBusiness vil facilitere de erhvervsrettede aktiviteter, der er på droneområdet. Det vil give virksomheder, der er interesseret i droner, droneteknologier og droneanvendelser mulighed for at mødes med forskere fra AAU og fx blive opdateret på den nyeste forskning. Det giver også mulighed for at skabe nye samarbejder - både mellem forskere og virksomheder og mellem virksomhederne.

Målgruppe

Temamøderne under overskriften DronesBusiness henvender sig til alle virksomheder med interesse inden for droneområdet.

Arrangementer

Der afholdes to årlige temamøder med fokus på droneteknologi.

Kontakt

Har du spørgsmål om temamøderne, så kontakt: 

Iben Bondegaard Andersen
Cluster Coordinator 

Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Øst
Tlf. +45 99 40 34 41

Mob. +45 20 77 16 37
iba@brainsbusiness.dk 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune