Smart Grid Applied


 

Gyldne muligheder i USA for danske smart grid aktører

 

Denne sommer varmes der op under nye muligheder for danske smart grid aktører. Ved et ugelangt fremstød i Californien, 20.-24. juni, vil danske virksomheder og smart grid løsninger blive promoveret på det amerikanske marked, der med stigende interesse og investeringslyst i grøn teknologi rummer gyldne muligheder.

 

Ved at samle to af verdens førende regioner inden for smart grid, Danmark og Californien, vil dette fremstød give de danske deltagere adgang til verdens største marked for grøn teknologi, et værdifuldt netværk, forståelse af markedsmuligheder samt introduktion til potentielle partnere og forskningsmiljøer i verdensklasse.

 

Og der er noget at komme efter! Prognosen for det amerikanske smart grid marked viser, at det vil vokse fra 5,6 mia. dollars i 2010 til 9,6 mia. dollars i 2015. Dertil betyder præsident Obamas udmelding om én million elbiler på de amerikanske veje inden 2015, at interessen i innovation, pilotprojekter og nye løsninger indenfor grøn teknologi er massiv. I denne amerikanske udvikling er Californien den stat, der er længst med forskning, udvikling og implementering af smart grid. Det er derfor det rette sted at finde ny viden og nye partnerskaber.

 

Fremstødet, Smart Grid Applied, er arrangeret af Innovation Center Denmark i Silicon Valley og henvender sig til alle danske virksomheder, forskningsinstitutioner og offentlige aktører med interesse i innovation af smart grid applikationer.

 

Program
Smart Grid Applied finder sted 20.- 24. juni 2011 i Silicon Valley i Californien. Det ugelange og fuldt pakkede program inkluderer bl.a.: 

  • En workshop med fokus på danske virksomheders muligheder i Californien.
  • Virksomhedsbesøg og networking med verdens førende virksomheder, forskningsinstitutioner og udbydere inden for smart grid.  
  • To-dags symposium der promoverer og diskuterer danske løsninger og cases samt giver mulighed for dialog med førende amerikanske smart grid aktører.

 Vær med!
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en udbyttesrig uge. For deltagelse kontakt vores clean tech advisor, Alex Portilla, alp@innovationcenterdenmark.com / tlf: (+1) 650 543 3183

 

Se mere om Smart Grid Applied på www.innovationcenterdenmark.comTid og sted

Dato:  20. juni 2011 - 24. juni 2011
Sted:  Silicon Valley, Californien, USA
Kontakt navn:  Alex Portilla, Innovation Center Denmark, tlf. (+1)650 543 3183
Kontakt e-mail:  alp@innovationcenterdenmark.com

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark