CeBIT 2011


Vores samarbejdspartnere Enterprise Europe Network, Randers Erhvervs- & Udviklingsråd, IT-forum Midtjylland og iKRAFT inviterer til inspirations- og netværkstur til CeBIT - Europas absolut største IT-messe.

Denne gang arrangeres turen fra onsdag den 2. til fredag den 4. marts 2011, og du får derfor næsten to hele dage på messen. Der er altså god tid til at få så meget ud af messen som muligt!

 

Du kan for eksempel deltage i de særligt tilrettelagte Guided Tours, som går rundt til spændende udstillere inden for kategorierne ’Applications’ World’, ’Social Media’, ’Cloud and Virtualisation’ og endnu en gang ’Best of Enterprise’. Guided Tours afgår to gange dagligt i løbet af messen – kl. 10:00 (for alle) og kl. 14:00 (kun for deltagere, som også har deltaget i CeBIT Global Conferences).

CeBIT har informeret os om, at det endelige program for Guided Tours er på trapperne. Følg med på http://www.cebit.de/.

 

På CeBIT Global Conferences i 2011 får du igennem præsentationer og debatter fra indbudte eksperter et indblik i de trends og innovationer, der byder sig inden for ’Cloud Computing’, ’Intelligent Networks’, ’Real Time Business’, ’Augmented Reality’, ’Mobile Apps’ mv

Kunne du tænke dig at være én af i alt 10 udvalgte deltagere i en rundbordsdiskussion med nogle af eksperterne efter deres præsentationer, kan du fra januar 2011 via http://www.cebit.de/ søge om at blive én af de udvalgte. Følg med på http://www.cebit.de/.

 

En anden måde at få mere ud af din messedeltagelse er at deltage i Future Match, som er CeBITs ’on-site’ matchmaking mellem virksomheder, der søger eller tilbyder innovative teknologier inden for IT. Her har du mulighed for via korte, forhåndsbookede møder at mødes med nye, potentielle samarbejdspartnere.

Læs mere om FutureMatch her: http://www.eu-center.dk/dk/Nyheder/9_18_365/FutureMatch-2011.htm.

 

For program og tilmelding, læs mere her.Tid og sted

Dato:  2. marts 2011 - 4. marts 2011
Sted:  Hannover, Tyskland
Pris:  3.995 kroner
Kontakt navn:  Thomas C. Andersen, tlf.: 96 26 11 33
Kontakt e-mail:  tca@eu-center.dk

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark