Cloud Computing


– er det noget for dig?

 

I dag kan vi næsten ikke undgå at høre om Cloud Computing, men hvad er det egentligt? Og hvad kan du bruge det til?

BrainsBusiness ICTNORCOM inviterer nu til netværksmøde om Cloud Computing, hvor fokus netop er rettet mod mange af de spørgsmål, der opstår i forbindelse med Cloud Computing.

 

Til arrangementet vil Martin Jensen fra Oracle og Josva Kleist, der er lektor på Datalogi AAU, fortælle om deres erfaring med Cloud Computing.

Martin Jensen vil give en generel intro til, hvad Cloud Computing er, hvad man bruger det til. Martins oplæg tager udgangspunkt i Cloud Computing ud fra Oracles optik. Yderligere vil Martin fokusere på nogle af de problematikker, der findes i forbindelse med brugen af Cloud Computing.

 

Josva Kleist vil primært fokusere på, hvad han ser som tekniske udfordringer samt tekniske gevinster ved brugen af Cloud Computing. Yderligere vil Josva fortælle om, hvad man skal være opmærksom på i forbindelse med brugen af Cloud Computing herunder sikkerhedsspørgsmål og lignende problematikker.

 

Tilmelding

Det er gratis for alle at deltage i arrangementet om Cloud Computing, men tilmelding er nødvendig.

 

Martin Jensen er databasekonsulent ved den danske Tech Consulting Group, og har været hos Oracle siden 1998. Fra 1981 til 1995 var han leder af Oracle Porting Team hos Dansk Data Elektronik og ansvarlig for alle Oracle versioner mellem version 3.0.12 og version 8.1.7.4.

Martin har deltaget i mange større projekter, der omfatter databasedesign og –arkitektur samt ydeevne og arkivering, og koncentrerer sig nu om ILM, table partitioning techniques and performance. I løbet af sin karriere har Martin afholdt adskillige kurser og seminarer. Martin har fungeret (og gør stadig) som ekstern censor i de seneste 13 år for eksamener på IT-Universitetet.

   

Josva Kleist er lektor ved Institut for datalogi og er ansvarlig for Aalborg Universitets supercomputer, Fyrkat. Josva er teknisk direktør for Nordic DataGrid Facility, der blandt andet står for lagring og behandling af en del af de data som Large Hadron Collider ved CERN generer.

Josva har gennem de sidste 10 år arbejdet med distribuerede systemer, grid og Cloud Computing og eScience.

 


Program

09.00   Velkomst v/ Birgit Pia Nøhr, BrainsBusiness ICTNORCOM
09.15   Oplæg v/ Martin Jensen, Oracle
10.15   Spørgsmålsrunde
10.30   Pause og networking
11.00   Oplæg v/ Josva Kleist, Aalborg Universitet
11.45   Spørgsmålsrunde
12.00   Afslutning

Tilmeld


NB! Din tilmelding er først registreret, når du modtager en bekræftelsesmail. Modtager du ikke bekræftelsesmailen, bedes du henvende dig til Iben Bondegaard Andersen på iba@brainsbusiness.dk

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at tilmelde flere personer vha. samme e-mailadresse.


Tid og sted

Dato:  19. januar 2011
Tilmeldingsfrist:  17. januar 2011
Tid:  Klokken 9.00-12.00
Sted:  Niels Jernes Vej 10, Auditoriet, 9220 Aalborg Øst
Arrangør:  BrainsBusiness
Pris:  Gratis deltagelse
Kontakt navn:  Anita B. M. Kristensen, BrainsBusiness ICTNORCOM
Kontakt e-mail:  amk@ictnorcom.dk

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark