Dreamgames netværksmøde


Så er det endnu engang tid til et Dreamgames netværksmøde, denne gang med overskriften ’Spil i transmedia produktioner’.

Christian Fonnesbech kommer til Aalborg for at fortælle om sit spændende arbejde med produktionen af online transmediale fortællinger. Christian Fonnesbech er instruktør og producer, og han vil bl.a. komme ind på, hvordan fortællinger ser ud i krydsfeltet mellem drama, spil og sociale medier. Christian Fonnesbech, der er cand.mag. i film- og medievidenskab fra Københavns Universitet, har igennem 10 år udforsket Internettets muligheder som fortællende medium, og instruerer i øjeblikket en større online fortælling i samarbejde med Det Danske Filminstitut og producenten Vibeke Windeløv.

 

Mødet vil derudover indeholde en introduktion til  netværkets nye form – Dreamgames 2.0. Her vil sekretariatslederen Kristian Bang Nørgaard kort introducere netværket Shareplay, og fortælle hvad det kommer til at betyde for Dreamgames, at det fremover vil indgå i et samarbejde med dette tværregionale cross-media projekt.

 

Du kan læse mere i Invitationen.

Tilmelding skal ske senest mandag d. 26.september 2011, klokken12.00,  til Kristine Harbo Eriksen på tlf.: 72 42 10 03 eller mail: kre@aalborg.dk.Tid og sted

Dato:  29. september 2011
Tid:  Klokken 16.30 - 18.00
Sted:  Bretteville, Brettevillesgade 14, 9000 Aalborg
Kontakt navn:  Kristine Harbo Eriksen
Kontakt e-mail:  kre@aalborg.dk

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark