Erhvervsdelegation til Vietnam


 

DanViet Consult i samarbejde med IT-Branchen på forretningsrejse til Vietnam med fokus på de mange muligheder, der findes for at vækste din virksomhed ved at outsource hertil.

 

Der er mange fordele for IT-virksomheder ved at outsource til Vietnam. Der er lave omkostninger, høj kvalitet og et sikkert investeringsklima, der giver Vietnam en førerposition som outsourcing-partner.

Vietnam er uden sidestykke den absolut billigste outsourcing-destination, når det handler om IT. Der er tale om en halvering af prisniveauet i forhold til Kina, og mindst 60% lavere end i Indien, som hidtil har været hele Vestens outsourcing-darling, og man kan spare op til 90% af lønomkostningerne i forhold til USA og Vesten i det hele taget.

 

Men selv om pengene taler sit eget overbevisende sprog, er der andre iøjnefaldende parametre, som er mindst lige så vægtige – først og fremmest kvaliteten af det udførte arbejde. Med en befolkning på ca. 90 millioner, hvoraf over 60% er under 30 år, er der tale om en særdeles ung generation af faglærte og teknisk avancerede unge mennesker, som vil frem i verden.

Nok er Vietnam politisk set på papiret et kommunistisk ledet étpartisystem, men i praksis findes der næppe en mere kapitalistisk indstillet generation af fremadstormende unge mennesker, som vil have del i den vestlige verdens goder, og de er udmærket klar over, at vejen hertil går gennem uddannelse og hårdt arbejde.

 

Har dette vakt din interesse, kan du læse mere om fordele ved outsourcing til Vietnam i invitationen.

I invitationen finder du også et detaljeret program og pris for turen.

 

Tilmelding skal ske senest den 15. oktober 2011 til Leif Carlsen, leif.carlsen@danviet-consult.vn.

Mailen skal indeholde følgende oplysninger:

  • Navn
  • Firma
  • Fødselsdag
  • Pasnummer
  • Indscannet kopi af pas
  • Kontaktinfo: email, mobil, direkte telefon
  • Ønsker vedr. B2B partnere

 

 Tid og sted

Dato:  12. november 2011 - 19. november 2011
Sted:  Vietnam, Ho Chi Minh City og Hanoi
Kontakt navn:  Leif Carlsen, tlf.: 60 63 24 90
Kontakt e-mail:  leif.carlsen@danviet-consult.vn

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark