Indie9000 – Gamejam/Spiludviklingsweekend


 

Har du en spiludvikler i maven?

Så sæt kryds i kalenderen den 23. - 25. september, hvor det atter er tid til, at fri- og fuldtidscomputerspilsudviklere sætter hinanden stævne og mødes til Indie9000 - et game design maraton - hvor de skal dyste om at lave det bedste computerspil, og DU har muligheden for at deltage!

 

Hvad er et gamejam?

Et Game Jam er opstået ud af tankegangen om at ved at lave små prototyper af spil vil det kunne føre til nye og spændende idéer, samt til at fungere som en kilde til inspiration for de forskellige spiludviklere der deltager. Mange successfulde spil har startet ud som prototyper til Game Jams – World of Goo og Audiosurf har sine rødder i game jams.

Som deltager til et Game Jam er der også helt klart den fordel at du møder mange andre med samme interesse – du finder både professionelle spiludviklere, hobby-spiludviklere og folk der aldrig har prøvet at lave spil før.

Med andre ord får du chancen for at lave spil der kan være skæve, sjove, skøre og anderledes - og måske være begyndelsen på noget endnu større!

 

Fremvisning og prisuddeling:

Weekenden bliver afsluttet med en fremvisning af spilproduktioner for dommere og deltagere efterfulgt af prisuddeling.

 

Hvem kan være med?

Alle er velkomne - uanset erfaringsniveau. Det eneste du skal for at kunne deltage er et brændende ønske  om at lave et spil, og mod på at lære af de andre deltagere.

 

Arrangementet skal styrke oplevelsesindustrien:

Formålet med Indie9000 er at give deltagerne en føling med, hvad det vil sige at udvikle spil i et team af forskellige kompetencer og ikke mindst skabe kontakter på kryds og tværs af interesseområder indenfor spiludvikling med henblik på at styrke vilkårene for oplevelsesindustrien i Aalborg området.

 

Tilmelding og uddybende information

Køb foregår via Billetlugen

Billetpris: 270,-

Dette inkluderer morgenmad lørdag + søndag, og aftensmad fredag + lørdag.

 

Tid og sted:

Arrangementet finder sted på Platform4, Rapsgade 4, 9000 Aalborg fra fredag d.23. september kl.16 til søndag d.25. september kl. 14.

I tilfælde af spørgsmål så henviser vi til kommentarboksen på siden her eller via mail til emil@ungespiludviklere.dkTid og sted

Dato:  23. september 2011 - 25. september 2011
Sted:  Platform4, Rapsgade 4, 9000 Aalborg

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark