Informationsmøde med Højteknologifonden


Har du en god ide til et højteknologisk projekt? Højteknologifonden kommer til AAU den 9. juni og informerer om fondens seneste opslag.

 

Alle interesserede forskere og virksomheder indbydes til en netværksdag, hvor Højteknologifondens kommunikationschef, Thomas Bjerre, vil fortælle om Højteknologifondens retningslinjer og generelle praksis, og hvor F&P vil være til stede, hvis man har spørgsmål. Der vil være mulighed for at netværke med andre forskere og virksomheder, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål omkring en konkret projektidé.

 

Højteknologifonden investerer risikovilligt i samarbejder mellem forskere og virksomheder. I 2011 investerer Højteknologifonden 600 millioner kroner i ny højteknologisk udvikling. Der kan søges til højteknologiske projekter og platforme.

 

Fristen for at søge Højteknologifonden er 25. august 2011.

 

For progran og tilmelding. Læs mere her.Tid og sted

Dato:  9. juni 2011
Tid:  Klokken 12.00-16.00
Sted:  NOVI, Niels Jernes Vej 10, Auditoriet, 9220 Aalborg Øst
Pris:  Gratis deltagelse
Kontakt navn:  Tommi Nielsen
Kontakt e-mail:  ton@adm.aau.dk

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark