ITB Toplederkonference 2011: Kunder - Forretning - 2020 Visioner


Med den anerkendte amerikanske fremtidsforsker David Houle som hovedinspirator, vil topledere i de danske it-virksomheder på toplederkonferencen 2011 blive inviteret med på en spændende interaktiv rejse frem mod nye idéer, der kan inspirere til nytænkning, der kan bruges i den danske it-branche allerede nu.  

 

Udgangspunktet for konferencen er, at der ligger uanede muligheder for, at it-virksomheder vil kunne skabe helt nye vækstscenarier med globalt perspektiv. Men også at fremtidens markedsvilkår på mange områder kræver nytænkning og innovation.

 

Udover David Houle vil flere visionære danske topledere og it-kunder, herunder Peter Schleidt, CIO i Danske Bank, Ole Vestergaard, markedsdirektør i SEAS-NVE, og Dorte Stigaard, IT-direktør, Region Nordjylland deltage med deres bud på, hvad fremtidens kunder forventer.
Også it-branchens frontrunnere, bl.a. Thomas Madsen-Mygdal fra 23 og Christian Lanng fra Tradeshift, deltager med indlæg og cases, ligesom ITB i samarbejde med Strategos og prof. Flemming Poulfelt, CBS,  præsenterer en helt ny medlemsundersøgelse om branchens evne til at eksekvere på fremtidsstrategierne.

Sidst men ikke mindst vil der vanen tro være rigelig tid til at deltagerne kan udveksle ideer og erfaringer - og i fællesskab udfordre hinanden og bygge nye visioner for fremtiden. Konferencen er en endnu bedre version af sidste års stærkt interaktive Hesselet koncept, der modtog den højeste deltagertilfredshed nogensinde (4,6 ud af 5 i helhedsvurdering).

Konferencen styres med sikker hånd og i vanlig topform af vores to faste værter Birger Hauge og Søren Queitsch.

 

Tilmeld dig her

 

Afbud senest den 9. september 2011 til sekretær Ditte Møller Kjeldsen på mail: dmk@itb.dk.

Ved afbud efter dette tidspunkt tilbagebetales deltagerbetalingen ikke.Tid og sted

Dato:  22. september 2011 - 23. august 2011
Tid:  Klokken 09.00-14.00
Sted:  Hotel Hesselet og Hotel Nyborg Strand, Christianslundvej 119, 5800 Nyborg
Arrangør:  IT-Branchen
Pris:  Medlemmer af BrainsBusiness ICTNOCOM kr. 9.500,- ekskl. moms for deltager nr. 1. Yderligere deltagere kr. 6.500,- ekskl. moms.
Kontakt navn:  Ditte Møller Kjeldsen
Kontakt e-mail:  dmk@itb.dk

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark