Oplevelsesbaseret forretningsudvikling


Best practice og hands on

– eksempler og værktøjer i oplevelsesøkonomien

 

Den 15. juni 2011 sammenbringes tre af de største projekter og aktører, der alle arbejder med udvikling via oplevelser i Danmark.

De vil forøge at besvare følgende spørgsmål:

  • Hvordan anvendes oplevelser til at styrke min virksomheds forretningsgrundlag, produktudbud, markedsføring, organisering eller innovation?
  • Hvilke typer af oplevelser kan min virksomhed anvende og hvordan?
  • Hvordan kommer jeg fra ide udvikling til implementering af oplevelseselementer i min virksomhed?

Kom og bliv klogere på konkrete værktøjer, metoder og eksempler fra projekter, som alle har arbejdet med oplevelsesbaseret forretningsudvikling.

 

Du kan læse mere om arrangementets program samt finde oplysninger om tilmelding og andre praktiske detaljer i invitationen (du kan downloade invitationen ved at klikke på billedet).

 

Bag arrangementet står nogle af landets største netværk inden for oplevelsesøkonomi: ApEx, herunder XchangeNet- og i-MagiNation-projektet, samt InViO – Innovationsnetværk for Vidensbaseret OplevelsesøkonomiTid og sted

Dato:  15. juni 2011
Tid:  Klokken 10.00 - 16.00
Sted:  Hotel Comwell i Rebild Bakker

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark