Rule Breaking Strategy - bryd din branches spilleregler


BrainsBusiness ICTNORCOM inviterer til spændende workshop om Rule Breaking Strategy, der er en nytænkningsmetode, som er særdeles velegnet for IT-virksomheder.

Kom og hør Anja Krogh Sondrup og Lise Grevenkop-Castenskiold fortælle om et danskstyret Rule Breaking strategiforløb i USA.

 

 

Anja Krogh Sondrup

Smagsprøve på metoden

Succes behøver ikke at handle om at bekæmpe sine konkurrenter på de sædvanlige måder eller gå på nye markeder. For langt de fleste virksomheder kan det bedre betale sig at udvikle nye spilleregler i det marked, de allerede befinder sig i.

Rule Breaking Strategy handler om, hvordan din virksomhed ved at udfordre de uskrevne spilleregler i din branche kan erobre en ny og bedre plads i markedet, få nye idéer og skabe stærke koncepter.

 

Du får et kort foredrag om teorien bag Rule Breaking Strategy og resultater fra andre virksomheder. Herefter skal du selv i arbejdstøjet.

Du får også en gennemgang af de velafprøvede hands-on-værktøjer, som du selv kan bruge hjemme i din virksomhed.

 

Vi vil konkret bruge metoden til idéudvikling på flere af de virksomheder, som er til stede.

Lise Grevenkop-Castenskiold

Internationalt forløb med succes i USA

Lise Grevenkop-Castenskiold fortæller om et større internationalt Rule Breaking forløb for en amerikansk børsnoteret IT-virksomhed.

Forløbet, der blev tilrettelagt af Anja og Lise, involverede blandt andet fjernstyrede innovationsforløb i Indien, Israel og USA, kundeundersøgelse samt en Rule Breaking workshop for virksomhedens internationale ledere i USA.

Resultatet var 20 nye projekter, hvoraf et antal allerede er implementeret.

Forløbets store succes betød, at processen blev afholdt igen i år denne gang med et mere snævert produktfokus - og nu er det planlagt som en tilbagevendende årlig begivenhed i virksomheden.Tilmeld


NB! Din tilmelding er først registreret, når du modtager en bekræftelsesmail. Modtager du ikke bekræftelsesmailen, bedes du henvende dig til Iben Bondegaard Andersen på iba@brainsbusiness.dk

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at tilmelde flere personer vha. samme e-mailadresse.


Tid og sted

Dato:  10. november 2011
Tilmeldingsfrist:  7. november 2011
Tid:  Klokken 9.00-13.00
Sted:  Niels Jernes Vej 14, lokale 4-117, 9220 Aalborg Øst
Pris:  For medlemmer af BrainsBusiness ICTNORCOM er deltagelse gratis. Ikke-medlemmer kr. 350,- eksl. moms. Alle afbud efter den 7. november 2011 samt udeblivelse medfører et no-show gebyr på kr. 350,- ekskl moms.
Kontakt navn:  BrainsBusiness ICTNORCOM, Anita B. M. Kristensen
Kontakt e-mail:  amk@ictnorcom.dk

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark