Den nordjyske IKT-klynge


Den nordjyske IKT-klynge er en meget stærk spiller med mange virksomheder og en meget høj forskningstandard. Vores virksomheder er innovative, beskæftiger mange mennesker og markerer sig globalt med produkter og teknologi i særklasse. Endvidere har vi forskning i verdensklasse på Aalborg Universitet inden for området, og universitetet er Danmarks største IKT-universitet på bachelor- og kandidatniveau.

 

Et andet særkende ved Nordjyllands IKT-klynge er viljen og evnen til samarbejde. Aalborg Universitet er ved flere lejligheder blevet udnævnt som det universitet i Danmark, der er bedst til at samarbejde med erhvervslivet, og vores virksomheder er stærkt forbundet i BrainsBusiness' medlemsnetværk, som er fødekanal for en lang række netværk og andre samarbejder.

 

På siderne her kan du se og læse om et udvalg af de virksomheder og forskningsaktiviteter, der foregår i den nordjyske IKT-klynge.

 

 

Du kan desuden finde fakta om klyngen under Analyser og statistik

 

10 styrkeområder

 

BrainsBusiness har udpeget 10 fagområder, hvor nordjyske virksmoheder og forskere har særligt markante kompetencer. De 10 områder er:

 > Telecom

> Intelligent Transport & Logistics

> IT Services

> Smart Energy Grids

> Digital Health Solutions

> Digital Experiences

> Wireless

> Embedded Software Systems

> Data-Intensive Systems

> Human-Computer Interaction


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark