Human-Computer Interaction

Ekspertisen inden for menneske-maskine interaktion er ganske betragtelig i det nordjyske. Vi arbejder intenst med E-learning i centeret E-learning lab på Aalborg Universitet, et center som også huser Danmarks eneste professor på området. Derudover har vi stærke kræfter inden for usability og brugervenlighed.

 

Nyheder og artikler:

Interessegruppe fører til produktprototype

Interessegruppe fører til produktprototypeVirksomheden SKOV A/S i Glyngøre fik værdifuld viden om slutbrugerens behov, da to studerende fra AAUs Produkt- og Designpsykologiuddannelse lavede projekt om et af virksomhedens nye produkter; en brugergrænseflade til et styringssystem til klimaanlæg. Kontakten blev skabt gennem et arrangement i en af InfinITs interessegrupper.
Læs mere

Øget brugervenlighed af svejsemaskiner

Øget brugervenlighed af svejsemaskinerDeltagelse i en temadag om usability og interaktionsdesign afholdt af innovationsnetværket InfinIT førte Martin Damgård Jensen, der på daværende tidspunkt læste Produkt- og Designpsykologi på Aalborg Universitet, sammen med virksomheden Migatronic A/S, som producerer svejseudstyr – til stor glæde for begge parter.
Læs mere

Verdens mest vellignende robot er ankommet til Aalborg

Verdens mest vellignende robot er ankommet til AalborgLige før påske ankom robotten GeminoidDK, der er lavet som en tro kopi af AAU-lektor Henrik Schärfe, Institut for Kommunikation, til Aalborg Universitet. Robotten har allerede tiltrukket sig stor opmærksomhed fra hele verden.
Læs mere

AAU-forsker får robotkopi af sig selv

AAU-forsker får robotkopi af sig selvLektor Henrik Schärfe fra Institut for Kommunikation/Center for Computer-Medieret Epistemologi er ved at få lavet en robot, der er en tro kopi af ham selv, og som opfører sig livagtigt. Nu er de første videoer af dobbeltgængeren klar.
Læs mere

 

Fokusnetværk

inden for Human-Computer Interaction:

NoEL - Netværk for e-Læring

 

AAU-netværk og

forskningscentre

inden for Human-Computer Interaction:

e-Learning Lab

 

 
Fokusområder

- Telecom

- Intelligent Transport and
  Logistics

- IT-services

- Smart Energy Grids

- Digital Health Solutions

- Digital Experiences

- Wireless

- Embedded Software
  Systems

- Data-Intensive Systems

- Human-Computer
  Interaction

 
 
 
 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark