Wireless

Den nordjyske forskning er i verdensklasse på dette område med mere end 150 forskere og 10 forskningsgrupper tilknyttet CTIF (Center for Teleinfrastruktur) på AAU. Vi har stor viden og ekspertise inden for trådløse netværk, mobile services, brugergrænseflader etc.

 

På siderne her kan du gå på opdagelse i nordjyske trådløse branche.

 

Nyheder og artikler:

Mobil-opfindelse hjælper kommende husejere

Mobil-opfindelse hjælper kommende husejereVinderne af årets InfinIT-studenterkonkurrence på AAU har lavet unik mobilløsning.
Læs mere

Antenneekspert fra AAU forudså iPhone 4's antenneproblemer

Antenneekspert fra AAU forudså iPhone 4's antenneproblemerAntenneeksperten Gert Frølund Pedersen fra AAUs Institut for Elektroniske Systemer, Sektionen for Antennas, Propagation and Networking, er i alverdens medier, efter at han allerede 10. juni forudså iPhone 4's antenneproblemer.
Læs mere

Millionstøtte til dansk revolution af mobiltelefon-antenner

Millionstøtte til dansk revolution af mobiltelefon-antennerHøjteknologifonden bevilger nu 25 millioner kroner til et projekt, som skal revolutionere teknologien bag mobil-antenner og gøre dem mindre, billigere og mere strømbesparende, uden at det går ud over kvaliteten.
Læs mere

Endelig sorte tal hos RTX Telecom

Endelig sorte tal hos RTX TelecomFor første gang siden regnskabsåret 2001/2002 har RTX Telecom fra Nørresundby sorte tal på bundlinien af kvartalsregnskabet.
Læs mere

RTX bag fremtidens Digital Home-standard

RTX bag fremtidens Digital Home-standardIngeniører fra RTX Telecom har i samarbejde med den hollandske chipproducent SiTel skabt en helt ny teknologi baseret på DEXT-standarden.
Læs mere

AAU og amerikansk teknologifirma til kamp mod cyberkriminalitet

AAU og amerikansk teknologifirma til kamp mod cyberkriminalitetNyt samarbejde mellem forskere fra Aalborg Universitet og det amerikanske teknologifirma Niksun skal forbedre sikkerheden i fremtidens netværkssystemer.
Læs mere

Ungdommen har masser af idéer til fremtidens mobiltjenester

Ungdommen har masser af idéer til fremtidens mobiltjenesterAalborg Universitets afdeling i Ballerup har ladet de unge selv komme til orde gennem en fremtidskonkurrence, som afslørede en overvældende idérigdom blandt danske teenagere.
Læs mere

Tre Venture-Cup-priser til studerende fra AAU

Tre Venture-Cup-priser til studerende fra AAUAalborg Universitet fik hattrick i årets udgave af iværksætterkonkurrencen Venture Cup
Læs mere

 

 

AAU-netværk og

forskningscentre

inden for Wireless:

CTIF - Center for TeleInFrastruktur

CMI - Center for Kommunikation, Medier og Informationsteknologier

 

 
Fokusområder

- Telecom

- Intelligent Transport and
  Logistics

- IT-services

- Smart Energy Grids

- Digital Health Solutions

- Digital Experiences

- Wireless

- Embedded Software
  Systems

- Data-Intensive Systems

- Human-Computer
  Interaction

 
 
 
 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark