Videoer


Her kan du se videoer, BrainsBusiness står bag, samt andre videoer, som præsenterer de nordjyske IKT-kompetencer.

 

 


Præsentationsvideoer

Præsentationsvideoer

Her kan du se vores animerede præsentationsfilm samt præsentationsfilmen, der blev lavet ved opstarten af BrainsBusiness.


Videoer fra BrainsBusiness Award 2015

Videoer fra BrainsBusiness Award 2015

Her kan du se introvideo, film om de fire finalister samt profilfilm for den nordjyske IKT-klynge, lavet til BrainsBusiness Award 2015.


Videoer fra BrainsBusiness Award 2014

Videoer fra BrainsBusiness Award 2014

Her kan du se videoer fra BrainsBusiness Award 2014 - velkomstfilm og de seks nomineringsfilm.


Videoer fra BrainsBusiness Award 2013

Videoer fra BrainsBusiness Award 2013

Her kan du se videoer fra BrainsBusiness Award 2013 - velkomstfilm og de seks nomineringsfilm.


Videoer fra BrainsBusiness Award 2012

Videoer fra BrainsBusiness Award 2012

Her kan du se videoer fra BrainsBusiness Award 2012 - stemningsfilm lavet af Aalborg Kommune samt video med de seks nominerede.


Videoer fra BrainsBusiness Award 2011

Videoer fra BrainsBusiness Award 2011

Her kan du se videoer fra BrainsBusiness Award 2011 - præsentationsfilm, interview med sidste års vinder, afsløring af årets vinder samt video med de seks nominerede.


Videoer fra BrainsBusiness Award 2010

Videoer fra BrainsBusiness Award 2010

Her kan du se videoer fra BrainsBusiness Award 2010 - stemningsfilm fra arrangementet, præsentationsfilmen "Danmarks stærkeste IKT-kort" og præsentation af de seks nominerede.


Data-intensive systemer

Data-intensive systemer

Her kan du se videoer om nogle af aktiviteterne inden for området data-intensive systemer: Projektet MIRABEL, der sætter fokus på europæernes elforbrug, og BagTrack, der sætter fokus på at holde styr på flypassagerernes bagage over hele verden.


Digitale oplevelser

Digitale oplevelser

Her kan du se videoer om aktiviteter inden for området digitale oplevelser - om Game Development Camp, der afholdes hvert år på Aalborg Universitet, og om Progressive Media, der er en af Danmarks førende spiludviklere.


Human-computer interaction

Human-computer interaction

Her kan du se videoer om aktiviteter inden for området human-computer interaction: menneskers møde med computere/robotter - dels den lille robot 'Robotino', udviklet af studerende, og dels GeminoidDK, verdens mest menneskelignende robot, der er lavet som en tro kopi af en af AAU's professorer.


Indlejrede softwaresystemer

Indlejrede softwaresystemer

Her kan du se videoer om forskellige anvendelser af indlejrede softwaresystemer - fx i forbindelse med intelligente systemer til styring af elforbrug og studenterprojekter med intelligente robotter.


Intelligent transport og logistik

Intelligent transport og logistik

Her kan du se videoer om aktiviteter inden for intelligent transport og logistik i Nordjylland. Du kan bl.a. møde Inntrasys, der er med i et storstilet forsøg, der skal gøre Nordjylland til testregion for intelligente transportsystemer, samt BlipSystems, der bl.a. hjælper byer i New Zealand med at optimere trafikken.


IT-services

IT-services

Her kan du se videoer om nogle af de mange virksomheder, der arbejder inden for IT-services i Nordjylland, bl. a. Conzentrate, der laver e-learning, Atira A/S, der står bag forskningsportalen Pure samt Dezide ApS, der står bag et avanceret intelligent kundeservicesystem.


Sundhedsteknologi

Sundhedsteknologi

Her kan du se videoer om aktiviteter inden for området sundhedsteknologi - bl.a. om netværket BioMed Community og om studenterprojekter, hvor studerende har lavet modelkørestole, der kan kontrolleres med ansigts- og armmuskler.


Wireless

Wireless

Her kan du se video om aktiviteter inden for området wireless - hør om et projekt, hvor forskere fra Aalborg Universitet samarbejder med amerikanske Niksun om at øge sikkerheden i trådløse netværk og derved forhindre cyberkriminalitet.Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark