Indlejrede softwaresystemer


Her kan du se videoer om nordjysk indlejret software.

 

Professor Kim Guldstrand Larsen fra Center for Indlejrede Software Systemer (CISS) på Aalborg Universitet var blandt de seks nominerede til BrainsBusiness Award 2012. Her kan du se præsentationsfilmen, der blev lavet i forbindelse med award-showet.

 

 

10. februar 2011 bragte DRs serie 'Danskernes Akademi' en udsendelse om DaNES-projektet, der ledes af Center for Indlejrede Software Systemer ved Aalborg Universitet. Projektet arbejder med intelligente indlejrede systemer.

Du kan se hele udsendelsen her, eller se et uddrag herunder.

 


 

CISS ConneCTs Home Automation-demonstrator gør forskellige el- og varmeinstallationer i stand til at tale sammen. Se video om demonstratoren her.

 


 

Center for Indlejrede Software Systemer på Aalborg Universitet deltog i udstillingen Bright Green Expo i København i 2009. Centeret havde bl.a. udviklet energispillet "Bright Green Energy Planner"

 

 

Tre studerende fra Aalborg Universitet har lavet en LEGO-sliksorteringsmaskine, der kan sortere efter farve

 

 

Studerende på Aalborg Universitet har udviklet robotter i LEGO Mindstorm

 

 

Studerende ved Aalborg Universitets Institut for Datalogi har bygget en selv-balancerende robot i LEGO Mindstorm

 

 

Institut for Elektroniske Systemer deltager i projektet ASETA, hvor små førerløse helikoptere anvendes til at finde og behandle afgrænsede områder med angrebne afgrøder på marker.

 


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark