Job- og uddannelsesportal

Bliv en del af det nordjyske IKT-miljø og find dit næste job eller uddannelse her på vores populære job- og uddannelsesportal. 

Få dit jobopslag på listen

Er I medlem af BrainsBusiness, kan I få annonceret jeres ledige stillinger på vores hjemmeside samt gennem vores sociale medier. Send opslag (pdf eller link) til marketing@brainsbusiness.dk Når vi modtager din ledige stilling, lægger vi det også på vores facebook-side Os der Elsker Tech i Nordjylland for at skabe ekstra synlighed og derved hjælpe jer med at besætte jeres stillinger. 

Vi annoncerer også uddannelser, som er relevante for vores medlemmer fx i forhold til efter- og videreuddannelse, så send os også gerne links til dette.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune