Job- og uddannelsesportal

Bliv en del af det nordjyske IKT-miljø og find dit næste job eller uddannelse her på vores populære job- og uddannelsesportal. 

Få dit jobopslag på listen

Er I medlem af BrainsBusiness, kan I få annonceret jeres ledige stillinger på vores hjemmeside samt gennem vores sociale medier. Send opslag (pdf eller link) til Gitte Traberg Sørensen på gts@aalborg.dk. Når du får din ledige stilling, så lægger vi det også på vores facebook side BrainJobs, for at skabe ekstra synlighed og derved hjælpe jer med at besætte jeres stillinger. 

Vi annoncerer også uddannelser, som er relevante for vores medlemmer fx i forhold til efter- og videreuddannelse, så send os også gerne links til dette.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune