Fokusnetværk

BrainsBusiness er platform for en række faglige netværk, der skal støtte op om det nordjyske IKT-erhverv. Under hvert fokusnetværk kan du læse mere om netværkets formål, arrangementer og medlemmer.

Projektledernetværk

Projektledernetværket er et unikt og eksklusivt netværk specielt tilegnet projektledere fra nordjyske IKT-virksomheder, der ønsker at videndele, søge inspiration udefra og øge deres kompetencer inden for praktisk projektledelse.

Administrerende direktører

Dette fokusnetværk henvender sig til administrerende direktører i mindre virksomheder der har oplevet høj vækst over en kort årrække.

Salgsnetværk (B2B)

Netværket vil fungere som et fokusnetværk med salgsprocessen som omdrejningspunkt. Netværket henvender sig til medarbejdere i IKT-branchen, som arbejder direkte med B2B-salg, eller som har ledelsesansvar i relation med salg.

VIS DU ER MEDLEM!

BrainsBusiness' logo på din hjemmeside

Vis dine kunder og forretningspartnere, at du er medlem af Danmarks stærkeste IKT-klynge - læg logoet herunder på din hjemmeside og link til www.brainsbusiness.dk.

     

 


 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune