Fokusnetværk

BrainsBusiness er platform for en række faglige netværk, der skal støtte op om det nordjyske IKT-erhverv. Under hvert fokusnetværk kan du læse mere om netværkets formål, arrangementer og medlemmer.

Projektledernetværk

Projektledernetværket er et unikt og eksklusivt netværk specielt tilegnet projektledere fra nordjyske IKT-virksomheder, der ønsker at videndele, søge inspiration udefra og øge deres kompetencer inden for praktisk projektledelse.

Administrerende direktører

Dette fokusnetværk henvender sig til administrerende direktører i mindre virksomheder der har oplevet høj vækst over en kort årrække.

IoT-netværk

IoT-netværket er for medarbejdere i medlemsvirksomheder i BrainsBusiness og it-forum, som ønsker at dele viden og søge inspiration inden for IoT. Målet er at skabe rum for vidensdeling mellem klyngens medlemmer, teknologiske diskussioner og implementeringer af muligheder og begrænsninger indenfor det trådløse IoT-område.

Salgsnetværk (B2B)

Netværket vil fungere som et fokusnetværk med salgsprocessen som omdrejningspunkt. Netværket henvender sig til medarbejdere i IKT-branchen, som arbejder direkte med B2B-salg, eller som har ledelsesansvar i relation med salg.

VIS DU ER MEDLEM!

BrainsBusiness' logo på din hjemmeside

Vis dine kunder og forretningspartnere, at du er medlem af Danmarks stærkeste IKT-klynge - læg logoet herunder på din hjemmeside og link til www.brainsbusiness.dk.

     

 


 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune