Medlemsliste - IT-virksomheder i Nordjylland

BrainsBusiness har ca. 135 dedikerede medlemmer fra en bred vifte af fagområder.

I højre side finder du både en samlet alfabetisk liste over alle vores medlemmer, og du finder også medlemmerne fordelt ud på specifikke IKT-kompetencer.

Hvis du som medlem har en god historie eller budskab, du gerne vil have delt i IKT-miljøet, så er BrainsBusiness behjælpelig med at formidle historien enten på vores hjemmeside eller via de sociale medier. Kontakt Berit Brendborg, bbb@brainsbusiness.dk, hvis du har en nyhed, du gerne vil have hjælp til at få spredt.

BrainsBusiness er også klar til selv at opfange de gode historier og med medlemmets tilladelse bringer vi dem gerne videre ud i netværket.


 

VIS DU ER MEDLEM!

BrainsBusiness' logo på din hjemmeside

Vis dine kunder og forretningspartnere, at du er medlem af Danmarks stærkeste IKT-klynge - læg logoet herunder på din hjemmeside og link til www.brainsbusiness.dk.

     

 


 

Alfabetisk liste
Business Intelligence
Cross Media and Digital Experiences
Data-Intensive Systems
E-Learning
Electronics
Embedded Software Systems
Health Care
Human Computer Interaction
IT Services
Smart Grid
Telecommunication
Transport and Logistics
Other

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune