Medlemsliste - IT-virksomheder i Nordjylland

BrainsBusiness har ca. 135 dedikerede medlemmer fra en bred vifte af fagområder.

I højre side finder du både en samlet alfabetisk liste over alle vores medlemmer, og du finder også medlemmerne fordelt ud på specifikke IKT-kompetencer.

Hvis du som medlem har en god historie eller budskab, du gerne vil have delt i IKT miljøet, så er BrainsBusiness behjælpelig med at formidle historien enten på vores hjemmeside eller via de sociale medier. Kontakt Iben Bondegaard Andersen iba@brainsbusiness.dk, hvis vi skal hjælpe din virksomhed med dette.

BrainsBusiness er også klar til selv at opfange de gode historier og med medlemmets tilladelse bringer vi dem gerne videre ud i netværket.

Alfabetisk liste
Business Intelligence
Cross Media and Digital Experiences
Data-Intensive Systems
E-Learning
Electronics
Embedded Software Systems
Health Care
Human Computer Interaction
IT Services
Smart Grid
Telecommunication
Transport and Logistics
Other

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune