Ny pris belønner innovation


Pressemeddelelse, BrainsBusiness ICT NORTH DENMARK, 2. juli 2010

 

Paraplyorganisationen for den nordjyske IKT-klynge BrainsBusiness indstifter nu prisen BrainsBusiness Award og hylder dermed den særlige nordjyske evne til at omsætte viden til forretning – brains til business.


En ny innovationspris skal belønne personer, virksomheder eller organisationer i det nordjyske IKT-miljø, der sætter nye standarder i omsætningen af ny viden til nye forretningsmuligheder.

 
Prisen hedder BrainsBusiness Award og uddeles første gang den 5. oktober 2010 ved et storstilet gallaarrangement. Grimur Lund, der er formand for BrainsBusiness, har været en af initiativtagerne til prisen. Han mener, at det er yderst værdifuldt at belønne og fremhæve dem, som i særlig grad går i front:

 

- At omsætte viden og nye ideer til forretning er et must for danske virksomheder, og det vil vi gerne sætte fokus på ved at belønne den eller de personer, virksomheder eller organisationer, der er bedst til det inden for vores felt i Nordjylland, siger Grimur Lund og fortsætter: - Vi har brug for nogle "helte", der kan vise, hvordan man kan gå nye veje, og som kan udnytte det høje vidensniveau, vi har i Danmark, til at skabe bæredygtig forretning.

 

Det er i høj grad nordjyderne selv, der får indflydelse på, hvem der skal modtage prisen. Alle interesserede kan på BrainsBusiness' hjemmeside bidrage med nomineringer frem til 27. august 2010. Herefter går et dommerpanel med specielt udvalgte eksperter i gang med at bedømme de indkomne forslag. Prisen vil blive givet til en person, virksomhed eller organisation med en forankring i det nordjyske, men medlemmerne af dommerpanelet er hentet fra hele landet:

 

- Den nordjyske IKT-klynge har en væsentlig position både i Danmark og internationalt, men vi har et tæt samarbejde med de andre regioner i Danmark, og vi vil naturligvis også gerne høre deres mening om nordjysk innovation, forklarer Grimur Lund.

 

Direktør for Hewlett-Packard Danmark, Keld Jersild Olsen, er en af dem, der har sagt ja til at sidde i panelet. Han ser frem til at vurdere de mange spændende indstillinger:
- Evnen til at omsætte viden til forretning og helst ny viden til nye typer forretning er afgørende, hvis vi fortsat vil være blandt de bedste i verden inden for informations- og kommunikationsteknologien. Og at skulle kvalificere og bedømme en række indstillinger inden for netop det felt og på netop de her præmisser, vil jeg glæde mig meget til, siger Keld Jersild Olsen.

 

Ud over Grimur Lund og Keld Jersild Olsen tæller ekspertpanelet også en række andre fremtrædende personer fra det danske IKT-landskab.

 
Gallaarrangementet afholdes den 5. oktober 2010, og arrangørerne arbejder lige nu på at tegne kontrakt med en markant international hovedtaler.

 

Tillykke til vinderen af

BrainsBusiness Award 2011:

Steen Andreassen

 

 
 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark