ICTNORCOM får mere indflydelse


 

     

IKT-virksomheder kan blive en nøgle til at skabe vækst i Nordjylland igen; det vurderer IT-Branchen.  IT-Branchen har netop gjort BrainsBusiness ICTNORCOM til fuldgyldigt medlem af sin hovedbestyrelse.

 

Små og mellemstore IKT-virksomheder bliver afgørende for at kunne sikre ny vækst i Danmark. Disse mindre IKT-virksomheder med vækstpotentiale findes i meget høj grad vest for Storebælt. Sådan lyder meldingen fra Danmarks største brancheorganisation for it-virksomheder, IT-Branchen, der netop har afholdt årsmøde med særligt fokus på vækst.

IT-Branchen har netop vedtaget at give BrainsBusiness ICTNORCOM og de andre regionale it-fora fuld stemmeret i hovedbestyrelsen. Det sker for at styrke samarbejdet om at skabe ny vækst-virksomheder.

 

”Nordjyllands IKT-virksomheder ser meget positivt på det kommende år, viser vores nyeste undersøgelse. Vi håber, vi kan hjælpe med til for alvor at få gang i den nordjyske vækst, og vi er glade for, at vi nu kan få regionens synspunkter stærkere markeret i den landsdækkende organisations arbejde”, siger Grimur Lund fra AVEVA, der er BrainsBusiness ICTNORCOMs repræsentant i IT-Branchens hovedbestyrelse.

 

81 pct. af IKT-virksomhederne i regionen forventer, at de får fremgang i 2011. 14 pct. forventer samme situation som i 2010, men kun 5 pct. af IKT-virksomhederne forventer tilbagegang, viser en ny undersøgelse som BrainsBusiness ICTNORCOM og IT-Branchen har gennemført.

 

”Vi vil gerne have endnu mere fokus på små og mellemstore virksomheder, og hvordan vi skaber vækst i hele landet. Det her er et skridt til at styrke vores samarbejde med IKT-erhvervet i Nordjylland”, siger adm. direktør Morten Bangsgaard, IT-Branchen.

 

De regionale it-fora har været repræsenteret i IT-Branchens hovedbestyrelse siden 2004, men uden stemmeret.

 


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark