NoAE innovationskonkurrence


 

Ovenstående er blot et mindre udsnit af virksomheder, der gennem tiden har deltaget i forskellige projekter under NoAE (Network of Automotive Excellence). De kunne samtidig alle være potentielle jurymedlemmer i NoAEs innovationskonkurrence omkring mobilitet (bil, fly og jernbane), som Insero E-Mobility, BrainsBusiness, Forsknings– og Innovationsstyrelsen, Transportens Innovationsnetværk, AluCluster og Trekantområdets Innovationsforum hermed har fornøjelsen af at invitere dig til.

 

Der konkurreres inden for fire forskellige temaklynger, der lyder som følger:

  • Powertrain og elektrificering
  • Kommunikation og mobilitet
  • Materialer og fremstilling
  • Design og interiør

NoAEs innovationskonkurrence er unik, fordi den netop er bundet op på, at alle indsendte ideer bliver vurderet af minimum fem jurymedlemmer pr. ide. Jurymedlemmer, der ikke blot er forpligtigede til at give deres besyv med, men som altså også kommer fra en bred vifte af store og velrespekterede virksomheder som set ovenfor. Det er med andre ord en unik mulighed for at promovere din gode ide for en række folk, der rent faktisk efterfølgende kan gøre noget ved dem.

 

Læs mere om innovationskonkurrencen i invitationen.

Du kan registere din idé her.

Sidste frist for tilmelding er mandag d. 31. oktober 2011.


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark