Nordjysk teknologi i supertelefon


Nordjyske AM3D leverer software til lyden i en af de kommende supertelefoner fra verdens tredjestørste mobilproducent, sydkoreanske LG.


»Vi indgik aftalen med LG i begyndelsen af 2010 men har ikke måttet fortælle om den før nu. Det har vi ventet på at kunne, og det giver os store forventninger for 2011,« fortæller Jacob N. Andersen, salgsdirektør i AM3D, da Business.dk kikkede forbi på den danske stand på verdens største mobilmesse, Mobile World Congress, i Barcelona i det nordøstlige hjørne af Spanien.

 

AM3D er en del af Nordjyske Holding med 1.000 ansatte og det regionale dagblad Nordjyske som nok det mest kendte medlem. AM3D opstod i 1997 og blev i 2002 et selvstændigt firma med afsæt fra Aalborg Universitet.

 

Læs historien på Business.dk her.

 

Læs omtale i Nordjyske her.


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark