Pris til AAU-studerende


De fem AAU-studerende, Vashanth Selvadurai, Rolf Vidstid, Ebbe Skøtt Andersen, Ronni Nedergaard Nielsen og Rameshnath Krishnasamy, har netop vundet prisen for ”den teknisk mest avancerede idé” i Rejseplanens opfinderkonkurrence med deres applikation IBEX. Til daglig læser prisvinderne på 8. semester på Interaktive Digitale Medier på Aalborg Universitet, og de har udviklet IBEX som led i et semesterprojekt under vejledning af lektor Claus Andreas Foss Rosenstand. 

 

Det unikke ved IBEX er, at applikationen kombinerer Rejseplanens guidefunktion med et spil- og oplevelsesunivers, som ifølge dommerne gør offentlig transport mere attraktiv. IBEX sørger nemlig for, at Rejseplanen udvikles fra at være en ren informationstjeneste til også at indeholde underholdende elementer, der involverer brugerne. Det er Rejseplanens hovedleverandør, HaCon, der står bag ekstraprisen, som er en iPad.

 

Læs mere om konkurrencen eller se video med præsentation af IBEX her.

 

Screencap fra præsentationsvideoen.


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark