Succesfuld nordjysk IKT-pris gentages

   

 

 

 

Pressemeddelelse, BrainsBusiness ICT NORTH DENMARK, 10. august 2011

 

Den nordjyske IKT-pris BrainsBusiness Award blev sidste år uddelt af John Cleese under stor mediebevågenhed. Nu gentages succesen af den nordjyske IKT-klynge, BrainsBusiness – ICT NORTH DENMARK.

 

IKT-prisen BrainsBusiness Award har til formål at belønne personer, virksomheder eller organisationer i det nordjyske IKT-miljø, der sætter nye standarder i omsætningen af ny viden til nye forretningsmuligheder. Det skete første gang i oktober 2010, hvor den succesfulde nordjyske spil-producent Progressive Media fik overrakt prisen ved et stort gallaarrangement.

 

Nu gentager BrainsBusiness uddelingen, der sidste år var en storstilet mediebegivenhed:

 

- BrainsBusiness Award var en prøveballon, som viste sig at kunne bære. Målet var at sætte fokus på nordjyske IKT-virksomheders, organisationers og forskningsmiljøers evne til innovation, og midlet var en pris, som ikke mindst med hjælp fra John Cleese fik stor bevågenhed, forklarer BrainsBusiness-formand Grimur Lund. – Fokus på innovation og nytænkning er om muligt endnu mere relevant nu og bør fortsat være øverst på virksomhedernes dagsorden. Derfor har vi et stort ønske om igen at understrege vigtigheden og nødvendigheden af det, fortsætter han.

 

I lighed med sidste år vil prisen blive uddelt i forbindelse med et gallaarrangement. Det bliver den 17. november 2011, hvor prisen vil blive overrakt af en spændende, markant hovedtaler, hvis navn vil blive afsløret senere.

 

Også på landsplan er der inden for branchen fokus på innovation og nytænkning. Morten Bangsgaard, der er administrerende direktør for IT-Branchen, og som også i år er med i det dommerpanel, som skal finde den endelige vinder, roser det nordjyske initiativ:

 

- BrainsBusiness Award er en pris, som rækker langt ud over Nordjylland. Initiativet er både rigtig godt og stærkt, og i en turbulent tid, hvor finanskrisen ikke er helt afblæst, er det kolossalt vigtigt at sikre nye forretningsmuligheder og dermed innovation. Der er i den grad brug for innovative aktører, der herigennem kan skabe øget vækst. I al sin enkelhed er det det, som Nordjylland, Danmark og resten af verden har brug for, pointerer han.

 

Og sidste års vinder er ikke sen til at bekræfte, at prisen rækker udover Nordjylland. Direktør hos Progressive Media Thomas Nielsen siger:

 

- Vi var selvsagt meget stolte, da vi fik overrakt prisen sidste år. Det førte med det samme til stor bevågenhed fra både medier og fra kunder, og det var med til at styrke billedet af os som en ”rigtig” virksomhed, hvilket nogle gange kan være en udfordring som spilhus, forklarer Thomas Nielsen og fortsætter: - Derudover har vi brugt prisen aktivt i vores markedsføring. Et billede af John Cleese, der overrækker prisen til os, har vist sig at være en god måde at komme i kontakt med nye potentielle kunder og samarbejdspartnere.

 

Som i 2010 vil dette års vinder blive fundet via en udvælgelsesproces, der netop er igangsat. Frem til den 16. september 2011 kan man nu indstille sin favorit på www.brainsbusiness.dk. Herefter vil en arbejdsgruppe fra BrainsBusiness gennemgå alle indstillede kandidater og sende seks nominerede videre til det eksterne dommerpanel, som finder den endelige vinder.

 

> Læs mere om BrainsBusiness Award her


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

   

 

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet

Region Nordjylland

IKT-erhvervet i Nordjylland

Aalborg Kommune

Business Region North Denmark

Copyright © 2008-2015 BrainsBusiness ICT North Denmark