Om BrainsBusiness

BrainsBusiness er en unik platform for innovation mellem erhvervsliv og universitetet og bindeleddet til offentlige myndigheder - en stærk platform, som på ingen måde er set lige andre steder i Europa.

Det overordnede mål for BrainsBusiness er at bidrage til, at den nordjyske IKT-klynge anerkendes som en af de mest attraktive og konkurrencedygtige IKT-klynger i Europa.

Klyngen består af:

  • Innovative, globale og teknologistærke virksomheder
  • Danmarks største IKT-universitet, Aalborg Universitet med forskning i verdensklasse
  • Proaktive og samarbejdsvillige offentlige myndigheder

Et særkende ved Nordjyllands IKT-klynge er viljen og evnen til samarbejde. Aalborg Universitet er ved flere lejligheder blevet udnævnt som det universitet i Danmark, der er bedst til at samarbejde med erhvervslivet, og vores virksomheder er stærkt forbundet i BrainsBusiness' medlemsnetværk, som er fødekanal for en lang række netværk og andre samarbejder.


Strategisk partnerskab med it-forum

BrainsBusiness indgår i et strategisk partnerskab med it-forum. 

Sammen dækker de to klynger IT-erhvervet i hele Jylland og giver vores medlemmer adgang til endnu bredere vifte af arrangementer, samarbejdspartnere og kunder. 

> Læs mere om partnerskabet her


Se præsentationsfilm:

Læs årsberetning 2016:


2 X guld!

BrainsBusiness blev i oktober 2013, og igen i januar 2016, tildelt en guldmedalje af EU-kommisionen for at være en af Europas mest velfungerende klynger. I Danmark var det første gang, den prestigefyldte medalje blev tildelt en regional klynge og første gang, den blev givet til en IKT-klynge. 

BrainsBusiness markerer sig derved som en af de fremmeste klyngeorganisationer i Europa.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune