Serviceydelser

Som medlem af BrainsBusiness får du som virksomhed/organisation adgang til en lang række serviceydelser.

Ofte er ydelserne gratis, når du er medlem; dog er nogle større ydelser mod betaling. De gratis ydelser er gratis for alle virksomhedens medarbejdere.

Du kan læse mere herunder om, hvilke tilbud du kan gøre brug af hos os.

Netværksarrangementer og konferencer
Netværksarrangementer og konferencer


Kompetenceudvikling, netværk og faglig sparring - det er blot noget af det, du og dine medarbejdere/kollegaer kan få ud af at deltage i vores arrangementer.


Innovationsworkshop
Innovationsworkshop


Få sat spot på en udfordring eller idé i din virksomhed, eller bidrag med ekspertviden på en anden virksomheds/organisations udfordring, når vi afholder faciliterede innovationsworkshops.


Innovationsforløb
Innovationsforløb


Få et faciliteret innovationsforløb om en specifik udfordring i virksomheden. Fokus kan fx være optimering af arbejdsprocesser i virksomheden eller anvendelse af teknologi i nye sammenhænge/markeder.


Synlighed
Synlighed


Få øget synlighed regionalt, nationalt og internationalt gennem BrainsBusiness. Vi deler gerne dine gode historier, og vi bruger jævnligt medlemslogoer og -udtalelser i vores markedsføringsmateriale.


Gratis job- og uddannelsesportal
Gratis job- og uddannelsesportal


Som medlem af BrainsBusiness kan I gratis få annonceret ledige stillinger på vores velbesøgte jobportal samt på facebooksiden BrainJobs.


MatchMaking
MatchMaking


Har du brug for en nordjysk IKT-virksomhed eller -forsker med en specifik kompetence? Ring til os - vi kan med stor sandsynlighed hjælpe med kontakt til lige netop den person, virksomhed eller fagmiljø, der kan hjælpe dig.


Samarbejde med Aalborg Universitet
Samarbejde med Aalborg Universitet


Med Aalborg Universitet som kernepartner har vi tæt kontakt til forsknings- og uddannelsesmiljøer i absolut verdensklasse. Brug os, hvis du gerne vil i kontakt med forskere eller studerende.


Fagspecifikke netværk (fokusnetværk)
Fagspecifikke netværk (fokusnetværk)


Kom med i et af vores fokusnetværk og få adgang til værdiskabende sparring, erfaringsudveksling og videnoverførsel. Blandt deltagerne er virksomheder og forskere inden for din branche.


Adgang til nye markeder
Adgang til nye markeder


Få hjælp af BrainsBusiness til at komme ind på nye markeder. Vi kan hjælpe med fx studieture, større synlighed eller netværksarrangementer med internationale kontakter.


Kontorplads og mødelokaler i udlandet
Kontorplads og mødelokaler i udlandet


Få adgang til gratis lån af kontorplads eller mødelokaler i udlandet gennem det internationale Business Roaming Agreement, som BrainsBusiness er en del af.


BrainsBusiness Lunches
BrainsBusiness Lunches


BrainsBusiness afholder løbende "lunches", hvor udvalgte virksomhedsledere inviteres på frokost og en snak om mulighederne indenfor et konkret tema eller fagområde. Til BrainsBusiness Lunch diskuteres konkrete emner, virksomhedsudfordringer eller fremtidige BrainsBusiness-tiltag.


Strategisk partnerskab med it-forum
Strategisk partnerskab med it-forum


BrainsBusiness' strategiske partnerskab med it-forum betyder, at BrainsBusiness-medlemmer har adgang til alle it-forums arrangementer på lige fod med it-forums medlemmer.


EU-funding
EU-funding


Som medlem af BrainsBusiness har du mulighed for at gøre brug af vores medarbejder Jonas Hansens specialviden om EU-funding. Jonas har sin daglige gang i Norddanmarks EU-kontors afdeling i Bruxelles, men besøger jævnligt Nordjylland for at mødes med nuværende og potentielle nordjyske EU-projektdeltagere.


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune