Innovationsworkshop

Har du en produktidé, koncept, teknologi eller anden udfordring, du gerne vil have modnet i samspil med andre virksomheder, forskere, studerende og borgere? Eller er du interesseret i at deltage i innovationsworkshops om andre virksomheder/organisationers udfordringer, som du måske kan hjælpe med at løse via dine produkter, services, teknologier eller kompetencer?

BrainsBusiness afholder jævnligt innovationsworkshops - fx i regi af nogle af vores projekter, i samarbejde med Aalborg Kommune og/eller Region Nordjylland, eller med udgangspunkt i en eller flere af vores medlemsvirksomheders udfordringer - hvor vi inviterer en bred vifte af relevante aktører, som i fællesskab arbejder med udfordringen/ideen i løbet af en dag, faciliteret af eksempelvis forskere fra Aalborg Universitet, BrainsBusiness selv eller eksterne konsulenter og facilitatorer.

De åbne workshops annonceres i vores arrangementskalender, og har du selv en udfordring eller et tema, du vil foreslå som emne for en sådan workshop, er du velkommen til at kontakte os.

Det kan vi hjælpe med:

  • Modning af produkt- og konceptideer
  • Idéudvikling omkring anvendelse af teknologier i nye markeder
  • Konceptudvikling, hvor IKT anvendes til løsning af specifikke udfordringer hos virksomheder/organisationer

 

Interesseret i at deltage i en innovationsworkshop? Eller ligger du selv inde med en idé, som kunne blive tema for en workshop?

Kontakt Birgit Pia Nøhr, tlf. 29 72 07 01.


DELTAGERUDTALELSE

”Jeg fik nogle rigtigt gode input i dagens løb. Workshoppen gav nogle gode dialoger, der førte til brugbare ideer, som vi sagtens kan forestille os at gå videre med. Jeg kan sagtens forestille mig, at nogle af de ideer, der kom frem, kan videreudvikles til færdige produkter i fælles udviklingsprojekter med nogle af de virksomheder, der deltog.

Det er vigtigt for os alle at have en åbenhed og en dialog om det at være smart city, og i den forbindelse er vi afgjort åbne for at være med i pilotprojekter om at udvikle løsninger, der ikke blot kan gavne os selv, men også gavne lignende virksomheder.”

Henrik Nielsen, teknisk chef, Skallerup Seaside Resort, efter deltagelse i innovationsworkshop under CLINES-projektet.

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune