Arrangementer 2020

 
Husk, at du som medlem af BrainsBusiness også kan deltage i alle it-forums arrangementer på lige vilkår med deres medlemmer

> Se it-forums arrangementskalender 


 

title
Workshop: Sådan inddrager du gamification i projektledelse - Aalborg
25. februar 2020

Denne workshop vil demonstrere en sjov metode til at løse (næsten) ethvert problem, du måtte stå over for i dine projekter. Løsningen er at omdanne dit projekt til et spil. Du lærer hvorfor det giver mening og hvorfor dette er en af de bedste løsninger til kritiske situationer i et projekt.
title
Morgenmøde: Skab forretning med IoT og Connected Field Services - Aalborg
2. marts 2020

Microsoft Field Service er et effektivt værktøj til at optimere en kørende serviceforretning. Platformen sikrer optimal planlægning og nem og effektiv administration, og i denne seneste udgave bindes den sammen med kundens installationer via IoT. Ved dette morgenmøde fortæller Delegate og Xtel Wireless, hvordan Connected Field Services opsættes, hvordan det virker, og hvordan du vælger de rette IoT-enheder.
title
Kick-off: UX-fokusnetværk 2020 - Aalborg
3. marts 2020

Vi skyder nu, i samarbejde med Combine, endnu en omgang af vores fokusnetværk om UX igang. Ved kick-off mødet vil temaet være "Værdien af brugerinddragelse og processen omkring det ude i virksomhederne".
title
Mød fremtidens interaktionsdesignere på IxD Expo - Aalborg
20. marts 2020

Studerende på uddannelsen Interaktionsdesign ved Datalogi på Aalborg Universitet inviterer virksomheder til IxD Expo, hvor de fortæller om, hvordan en interaktionsdesigner kan skabe værdi i din virksomhed. Oplev prototyper, demoer og fremvisning af udførte projekter.
title
Generalforsamling 2020 & Musikquiz med Kenneth K - Aalborg
25. marts 2020

Kom med til årets generalforsamling, der også byder på et hyggeligt eftermiddagsarrangement i selskab med Musikquizzen med Kenneth K samt efterfølgende spisning.
title
Tech Insights: IoT Technologies - Aalborg
31. marts 2020

Are you considering, or have you already embarked on your IoT business venture? Then join us for this IoT tech day where we offer you the latest knowledge from Danish IoT companies and researchers at AAU.
title
AI som konkurrenceparameter: Fra teknologi til etik - København
21. april 2020

Kunstig intelligens åbner op for utallige nye muligheder – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrencefordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt?

Fokusnetværk og netværksgrupper

 

title
Netværksgruppe om Big Data og IoT
15. august 2019 - 1. maj 2020

Få nyeste viden om Big Data og IoT, netværk med andre i en fortrolig gruppe og få input fra de bedste forskere på området. Deltag desuden i en inspirerende studietur til IBM's IoT Lab i München (gratis* for medlemmer af it-forum/BrainsBusiness).
title
Cybersecurity-netværk
11. september 2019 - 15. april 2020

Cybersecurity-netværket er for medarbejdere i medlemsvirksomheder i BrainsBusiness og it-forum, som ønsker at dele viden og søge inspiration inden for cybersikkerhed. Målet er at skabe rum for vidensdeling mellem klyngens medlemmer, teknologiske diskussioner og implementeringer af muligheder og begrænsninger indenfor området.
title
Wireless IoT-netværk
11. september 2019 - 10. august 2020

IoT-netværket er for medarbejdere i medlemsvirksomheder i BrainsBusiness og it-forum, som ønsker at dele viden og søge inspiration inden for IoT. Målet er at skabe rum for vidensdeling mellem klyngens medlemmer, teknologiske diskussioner og implementeringer af muligheder og begrænsninger indenfor det trådløse IoT-område.
title
Fokusnetværk for administrerende direktører
11. september 2019 - 10. april 2020

Dette fokusnetværk henvender sig til administrerende direktører i mindre virksomheder, der har oplevet høj vækst over en kort årrække. Netværket er opbygget som erfaringsnetværk, hvor fokus ligger på sparring omkring de udfordringer, som opleves ved eksplosiv vækst.

> Se arrangementer og kurser med medlemsrabat


> Se arrangementer udbudt af vores medlemmer og samarbejdspartnere

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune