Arrangementer 2020

 
Husk, at du som medlem af BrainsBusiness også kan deltage i alle it-forums arrangementer på lige vilkår med deres medlemmer

> Se it-forums arrangementskalender 


 

title
Webinar: 10 ting du troede, du vidste om virtuelt samarbejde
22. april 2020

Distanceledelse og virtuelt samarbejde er nyt for mange i disse tider, men ganske velafprøvet hos de virksomheder som arbejder på mange lokationer, herunder internationalt. Der findes derfor allerede masser af gode erfaringer og forskning på området. På dette interaktive webinar vil Rikke Kristine Nielsen gennemgå nogle væsentlige pointer om virtuelt samarbejde samt be- og afkræftet en række myter på området.
title
Hacker for en halv dag! - Aalborg og København
20. maj 2020

Hvordan ser verden egentlig ud fra en hackers synsvinkel? Har du lyst til selv at prøve at hacke? For at kunne forebygge og håndtere cyberangreb er det vigtigt, at man lærer at forstå, hvordan hackere tænker og arbejder. Derfor afholder vi nu, i samarbejde med MARCOD og MCD, hands-on workshop med en af Danmarks førende eksperter i cybersikkerhed.
title
NY DATO: AI som konkurrenceparameter: Fra teknologi til etik - København
25. august 2020

Kunstig intelligens åbner op for utallige nye muligheder – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrencefordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt?
title
NY DATO: Tech Insights: IoT Technologies - Aalborg
26. august 2020

Are you considering, or have you already embarked on your IoT business venture? Then join us for this IoT tech day where we offer you the latest knowledge from Danish IoT companies and researchers at AAU.

Fokusnetværk og netværksgrupper

 

title
Netværksgruppe om Big Data og IoT
15. august 2019 - 1. maj 2020

Få nyeste viden om Big Data og IoT, netværk med andre i en fortrolig gruppe og få input fra de bedste forskere på området. Deltag desuden i en inspirerende studietur til IBM's IoT Lab i München (gratis* for medlemmer af it-forum/BrainsBusiness).
title
Cybersecurity-netværk
11. september 2019 - 15. april 2020

Cybersecurity-netværket er for medarbejdere i medlemsvirksomheder i BrainsBusiness og it-forum, som ønsker at dele viden og søge inspiration inden for cybersikkerhed. Målet er at skabe rum for vidensdeling mellem klyngens medlemmer, teknologiske diskussioner og implementeringer af muligheder og begrænsninger indenfor området.
title
Wireless IoT-netværk
11. september 2019 - 10. august 2020

IoT-netværket er for medarbejdere i medlemsvirksomheder i BrainsBusiness og it-forum, som ønsker at dele viden og søge inspiration inden for IoT. Målet er at skabe rum for vidensdeling mellem klyngens medlemmer, teknologiske diskussioner og implementeringer af muligheder og begrænsninger indenfor det trådløse IoT-område.
title
Fokusnetværk for administrerende direktører
11. september 2019 - 10. april 2020

Dette fokusnetværk henvender sig til administrerende direktører i mindre virksomheder, der har oplevet høj vækst over en kort årrække. Netværket er opbygget som erfaringsnetværk, hvor fokus ligger på sparring omkring de udfordringer, som opleves ved eksplosiv vækst.

> Se arrangementer og kurser med medlemsrabat


 

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune