Arrangementer 2019

 
Husk, at du som medlem af BrainsBusiness også kan deltage i alle it-forums arrangementer på lige vilkår med deres medlemmer

> Se it-forums arrangementskalender 


 

title
Robot Day - Robotter i produktionen - Aalborg
22. oktober 2019

Koblingen mellem mennesker og robotter smelter mere og mere sammen. Med den seneste udvikling i robotteknologi åbnes der op for nye muligheder for agil produktion, bedre arbejdsmiljø og sikkerhed, og økonomisk vækst for små og mellemstore produktionsvirksomer.

I løbet af dagen vil vi både sætte fokus på, hvordan robotter og mennesker bliver bedre til at arbejde sammen, samt hvordan erfaring fra mennesker kan overføres til moderne robotsystemer.
title
Kom med bag kulissen i fremtidens lydforskning - Aalborg
7. november 2019

Ved du, hvordan kunstig intelligens og lyd er forbundet?

Hvordan forbedres talekvalitet og forståelighed, og hvordan med brugeroplevelse og design?

Ved dette besøg "behind the scenes" i laboratorierne hos Signal og – Information processing på Elektroniske systemer kan du blive klogere på netop det - og mere til.
title
Cand.it Case Competition 2019 Finaleevent - Kolding
9. november 2019

Cand.it. Case Competition 2019 samler Vestdanmarks bedste cand.it.-studerende til halvandet døgns intensivt samarbejde 8.-9. november.
Som partner ved eventen er vi glade for at kunne invitere vores medlemmer til at overvære det spændende finaleevent.
title
Study trip to IBM Watson IoT Center - München
13. november 2019 - 14. november 2019

Join us for an exciting study trip to IBM Watson IoT Center in Munich - Don't miss this exclusive opportunity to get a look behind the scenes and experience the engine room for yourself! The trip will include a visit to the IBM Industry Lab, Client Experience and Workplace tour, as well as a session by Innovation Centre Denmark with use-cases and international inspiration for IoT projects and solutions.
title
Fremtidens IKT-projektledelse - Aalborg
14. november 2019

I anledning af vores projektledernetværks 10-års jubilæum inviterer vi til en spændende eftermiddag med spot på nutidens og fremtidens IKT-projektledelse.
Vi sætter fokus på fremtidens IKT-projektleder, nutidens dilemmaer, netværk og videndeling og får også tid til at fordybe os og reflektere undervejs. Mød bl.a. Bastian Overgaard, Mads Pærregaard - og en spændende amerikansk oplægsholder direkte igennem fra Silicon Valley.
title
Opening event: Human Robot Interaction Lab at AAU - Aalborg
19. november 2019

Join us when we visit The Technical Faculty of IT and Design at AAU for a look into Human robot interaction. The department have dedicated researchers working on the future methods and tools for interacting and collaborating with proactive autonomous robots.
title
Bliv klar til Industri 4.0 som robot- eller automationsvirksomhed - København
21. november 2019

Vil du have overblik over de værste faldgruber på vej mod Industri 4.0 - og hvordan du undgår dem?

Så kom med ved dette eftermiddagsevent, hvor vi retter fokus mod kompleksiteten i samspillet mellem software, digitalisering og state-of-the-art mekanik.
title
Kom med bag kulissen i udviklingen af fremtidens cybersikkerhed - Aalborg
26. november 2019

Ved du, hvordan en hacker tænker?
Har I brug for at blive bedre til at beskytte jer mod cyberangreb som afpresning og datatyveri?
Eller kan I opnå konkurrencefordele ved at gøre jeres produkter og services cybersikre?

Ved dette besøg "behind the scenes" hos forskergruppen for cybersikkerhed på Elektroniske Systemer kan du blive klogere på alle tre dele. Du får her en unik mulighed for at høre om den nyeste forskning - også den, der kun lige er på trapperne.

Fokusnetværk og netværksgrupper

 

title
Projektledernetværk
11. oktober 2018 - 14. november 2019

Projektledernetværket er et unikt og eksklusivt netværk specielt tilegnet projektledere fra nordjyske IKT-virksomheder, der ønsker at videndele, søge inspiration udefra og øge deres kompetencer inden for praktisk projektledelse.
title
UX-fokusnetværk
5. februar 2019 - 5. november 2019

Vores UX-fokusnetværk, oprettet i samarbejde med Combine, er for jyske UX-medarbejdere, der ønsker et forum for sparring, inspiration og udvikling inden for feltet.
title
Netværksgruppe om Big Data og IoT
15. august 2019 - 1. maj 2020

Få nyeste viden om Big Data og IoT, netværk med andre i en fortrolig gruppe og få input fra de bedste forskere på området. Deltag desuden i en inspirerende studietur til IBM's IoT Lab i München (gratis* for medlemmer af it-forum/BrainsBusiness).
title
Netværksgruppe om B2B-salg - Aalborg
27. august 2019 - 27. november 2019

Få den nyeste viden om trends, tendenser og effektive værktøjer for B2B-salg i vores nye netværksgruppe om B2B-salg. Gruppen faciliteres i samarbejde med en af landets førende forskere på området, Karina Burgdorff Jensen fra Aalborg Universitet.
title
Cybersecurity-netværk
11. september 2019 - 15. april 2020

Cybersecurity-netværket er for medarbejdere i medlemsvirksomheder i BrainsBusiness og it-forum, som ønsker at dele viden og søge inspiration inden for cybersikkerhed. Målet er at skabe rum for vidensdeling mellem klyngens medlemmer, teknologiske diskussioner og implementeringer af muligheder og begrænsninger indenfor området.
title
Wireless IoT-netværk
11. september 2019 - 10. august 2020

IoT-netværket er for medarbejdere i medlemsvirksomheder i BrainsBusiness og it-forum, som ønsker at dele viden og søge inspiration inden for IoT. Målet er at skabe rum for vidensdeling mellem klyngens medlemmer, teknologiske diskussioner og implementeringer af muligheder og begrænsninger indenfor det trådløse IoT-område.
title
Fokusnetværk for administrerende direktører
11. september 2019 - 10. april 2020

Dette fokusnetværk henvender sig til administrerende direktører i mindre virksomheder, der har oplevet høj vækst over en kort årrække. Netværket er opbygget som erfaringsnetværk, hvor fokus ligger på sparring omkring de udfordringer, som opleves ved eksplosiv vækst.

> Se arrangementer og kurser med medlemsrabat


> Se arrangementer afholdt af vores samarbejdspartnere og medlemmer

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge. Vi samler en lang række af Nordjyllands stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet      Region Nordjylland      Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Nordjylland      Aalborg Kommune