Arrangementer 2019-2020

 
Husk, at du som medlem af BrainsBusiness også kan deltage i alle it-forums arrangementer på lige vilkår med deres medlemmer

> Se it-forums arrangementskalender 


 

title
Webinar: DIH^2: The new business model to win the Industry 4.0 revolution
6. december 2019

Want to know how you can benefit from DIH²'s financial and technical support for your entry into Industry 4.0?
Want to learn from the most recent case studies and best practice examples of SME manufacturing businesses?
Want to learn about the latest business models for Industry 4.0?

Then join us for this DIH² webinar!
title
Nytårskur 2020 - Aarhus
16. januar 2020

Få motivation til at gå hele vejen og input til at skabe succes i din virksomhed i nytårs-oplægget af Gert Rune. Nytårskuren giver også dig og dine kollegaer en mulighed for at opleve en vinsmagning af enestående mousserende vine fra det danske vineri Andersen Winery.
title
AI som konkurrenceparameter: Fra teknologi til etik - Aalborg
6. februar 2020

Kunstig intelligens åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrencefordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt?

Det er fokuspunkterne, når vi den 6. februar byder indenfor til en konference, hvor vi både sætter spot på de forretningsmæssige potentialer og de etiske aspekter af kunstig intelligens.
title
Har du, hvad du skal bruge i din design-værktøjskasse? Bliv klogere på de nyeste UX-værktøjer - Aalborg
7. februar 2020

Bliv klogere på hvilke UX-værktøjer, der er bedst at bruge i de forskellige dele af designprocessen. Du vil få helt konkrete tips til bestemte værktøjer og have mulighed for at gå direkte hjem og teste dem. Combine vil også give indsigt i, hvordan man sikrer en god produktudvikling med samarbejde i fokus, samt hvilke værktøjer, der kan understøtte dette.
title
Kick-off: UX-fokusnetværk 2020 - Aalborg
3. marts 2020

Vi skyder nu, i samarbejde med Combine, endnu en omgang af vores fokusnetværk om UX igang. Ved kick-off mødet vil temaet være “Forretningsskabende UX: Hvordan kan UX-design inddrage, understøtte og potentielt skabe forretningsmål?”

Fokusnetværk og netværksgrupper

 

title
Netværksgruppe om Big Data og IoT
15. august 2019 - 1. maj 2020

Få nyeste viden om Big Data og IoT, netværk med andre i en fortrolig gruppe og få input fra de bedste forskere på området. Deltag desuden i en inspirerende studietur til IBM's IoT Lab i München (gratis* for medlemmer af it-forum/BrainsBusiness).
title
Cybersecurity-netværk
11. september 2019 - 15. april 2020

Cybersecurity-netværket er for medarbejdere i medlemsvirksomheder i BrainsBusiness og it-forum, som ønsker at dele viden og søge inspiration inden for cybersikkerhed. Målet er at skabe rum for vidensdeling mellem klyngens medlemmer, teknologiske diskussioner og implementeringer af muligheder og begrænsninger indenfor området.
title
Wireless IoT-netværk
11. september 2019 - 10. august 2020

IoT-netværket er for medarbejdere i medlemsvirksomheder i BrainsBusiness og it-forum, som ønsker at dele viden og søge inspiration inden for IoT. Målet er at skabe rum for vidensdeling mellem klyngens medlemmer, teknologiske diskussioner og implementeringer af muligheder og begrænsninger indenfor det trådløse IoT-område.
title
Fokusnetværk for administrerende direktører
11. september 2019 - 10. april 2020

Dette fokusnetværk henvender sig til administrerende direktører i mindre virksomheder, der har oplevet høj vækst over en kort årrække. Netværket er opbygget som erfaringsnetværk, hvor fokus ligger på sparring omkring de udfordringer, som opleves ved eksplosiv vækst.

> Se arrangementer og kurser med medlemsrabat


> Se arrangementer afholdt af vores samarbejdspartnere og medlemmer

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

BrainsBusiness er et stort privat/offentligt partnerskab på IKT-området, der arbejder for at støtte og udvikle den nationale klynge for digitale teknologier. Vi samler en lang række stærke private og offentlige aktører og skaber netværk og samarbejde på tværs. Kerneaktørerne bag BrainsBusiness er:

Aalborg Universitet     Business Region North Denmark      IKT-erhvervet i Danmark      Aalborg Kommune